Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţii dure la Zoom Sport: "Nu ne vor la federaţie, au nevoie de d-ăştia care se apleacă!"

VIDEO | Declaraţii dure la Zoom Sport: "Nu ne vor la federaţie, au nevoie de d-ăştia care se apleacă!"

Box

Comentarii

Federaţia Română de Box s-a pus rău cu familia Simion. Invitaţi la Zoom Sport, Gheorghe şi Marian Simion au susţinut că nu sunt lăsaţi să readucă pugilismul pe culmile gloriei.

12 medalii internaţionale dintre care una de bronz obţinută în 1996 la Jocurile Olimpice de la Atlanta şi alta de argint obţinută în 2000 la Jocurile Olimpice de la Sydney nu sunt suficiente pentru ca Marian Simion să fie coptat în staff-ul tehnic de la Federaţia Română de Box. 

"Nu vor familia Simion si nici performanta. Au nevoie de d-astia care se apleaca, care spun da, multumesc. Pot sa mai fac ceva, sa inchid usa, sa o deschid. Am fost campiom de mic copil si asta vreau sa dau celorlalti sportivi. Si as putea sa invat si antrenori sa antreneze", a spus Marian Simion la Telekom Sport.

Federaţia e condusă din anul 2016 de Vasile Câtea.

"Daca as fi la federatie, sa ne dea mana libera sa muncim, sa cream un sportiv care are talent, sa-l ducem la locul 1. Exista un Sima, care a dirijat totul inspre el. Daca dispare baiatul asta se va face si performanta", susţine Gheorghe Simion.

În prezent poliţist, Marian Simion ar antrena şi gratis: "Imi dau demisia si merg la federatie".

Afla mai multe despre: marian simiongheorghe simionfederatiezoom sport 

viewscnt
Articole similare