Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţii războinice ale dinamoviştilor la adresa FCSB. "Le arătăm play-off că suntem mai buni ca ei!"

VIDEO | Declaraţii războinice ale dinamoviştilor la adresa FCSB. "Le arătăm play-off că suntem mai buni ca ei!"

Superliga

Comentarii

Dinamo a fost ultima echipă din Liga I care a plecat în cantonament în străinătate. Câinii vor române până pe 26 ianuarie în Cipru, unde şi-au programat şi trei meciuri de pregătire - cu Aris Limassol, Austria Viena şi Termaliţa.

După o săptămână de pregătiri la Săftica, dinamoviştii au lăsat gerul din România pentru a se antrena la soare, în Cipru. La primul antrenament de la Limassol, câinii au fost spionaţi de trimişii selecţionerului Contra, secundul Adrian Mihalcea şi antrenorul de la tineret Florin Constantinovici. Nu au fost toate roz pentru Vasile Miriuţă. Brănescu s-a accidentat.

"Se simte oboseala, să spun aşa, puţin. Nu prea îmi plac cantonamentele, pentru că, cum am spus, este o perioadă mai dificilă. Însă sunt benefice şi sper să fim sănătoşi şi să ne antrenam cât mai bine", spune Steliano Filip.

Mesaje pentru FCSB

Dinamoviştii vor avea un început de 2018 de foc. Îşi joacă locul din playoff în ultimele 4 etape din sezonul regulat. CSU Craiova, FCSB şi Astra se numără printre adversare.

"Avem un program greu, poate cel mai greu dintre toate candidatele la play-off, dar o să ieşim cu fruntea sus, odată ce avem presiune, eu zic că ne ambitionează mult mai mult şi o să facem treabă bună", a declarat Mihai Popescu.

"Nu mă interesează pe cine vor ei şi pe cine nu vor ei (n.r. cei de la FCSB). Noi ne facem treaba şi vrem noi să intrăm (în play-off). Şi să ne întâlnim cu ei în play-off şi să dovedim că suntem mai buni ca ei", a declarat Daniel Popa pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: daniel popafcsb,  

viewscnt
Articole similare