Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dembele, filmat când spune că va rămâne la Barcelona: "Mă simt bine aici"

VIDEO | Dembele, filmat când spune că va rămâne la Barcelona: "Mă simt bine aici"

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele (25 de ani), care se află în ultimele zile de contract cu Barcelona, are de gând să rămână pe Camp Nou şi din vară încolo, când teoretic îi expiră contractul. Francezul este dorit de Xavi şi Joan Laporta, însă nu a dat încă un răspuns oficial despre viitorul său.

Contractul lui Ousmane Dembele cu Barcelona expiră pe 30 iunie, iar de atunci acesta poate semna cu orice echipă. Nu a dat încă un răspuns oficial în ceea ce priveşte continuarea sau plecarea de pe Camp Nou, însă se pare că îşi doreşte să rămână, cel puţin la nivel declarativ.

VIDEO | Dembele, filmat când spune că va rămâne la Barcelona: "Mă simt bine aici"

Un fan al Barcelonei s-a întâlnit cu Ousmane Dembele în trafic, la semafor, şi l-a abordat pe fotbalistul francez, pe care l-a întrebat ce are de gând să facă: "Rămâi la Barcelona?", l-a întrebat fanul francez, iar Dembele a răspuns că "da". Despre Chelsea a spus că sunt "doar zvonuri" şi că se simte foarte bine la Barcelona.

Filmarea cu Ousmane Dembele circulă pe reţelele sociale şi a făcut deja înconjurul internetului. Barcelona i-a făcut deja mai multe oferte oficiale, însă acesta nu a dat încă un răspuns clar. Împreună cu agentul său, Ousmane Dembele a tergiversat negocierile pentru prelungire, iar Joan Laporta şi şefii de pe Camp Nou l-au anunţat că n-au de gând să mai facă vreo ofertă. Astfel, dacă vrea să rămână trebuie să accepte ultima propunere trimisă.

Ousmane Dembele a marcat de două ori şi a livrat 13 pase de gol în 32 de meciuri jucate în toate competiţiile pentru Barcelona, în 1.943 de minute strânse pe teren.

Afla mai multe despre: ousmane dembeletransferbarcelonacontractvideoprelungire 

viewscnt
Articole similare