Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dennis Man, gol şi pasă de gol în Serie B. Modul prin care românul le urează ”Crăciun fericit” fanilor Parmei

VIDEO | Dennis Man, gol şi pasă de gol în Serie B. Modul prin care românul le urează ”Crăciun fericit” fanilor Parmei

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (25 de ani) îşi continuă forma foarte bună de la Parma din acest sezon, reuşind să marcheze din nou în Serie B.

VIDEO | Dennis Man, de neoprit în Italia şi în a doua zi de Crăciun

UPDATE Parma a învins, marţi, în deplasare, scor 2-0, formaţia Brescia, în etapa a 19-a din Serie B. Atacantul român Dennis Man a înscris unul din golurile oaspeţilor.

Antrenorul Fabio Pecchia a început meciul de la Brescia cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă titulari, iar oaspeţii au presat încă din start. Brescia a avut un gol anulat pentru ofsaid, de VAR, în minutul 8, dar Parma  a insistat şi Adrian Bernabe a deschis scorul în  minutul 18.

În minutul 24, Dennis Man a făcut 2-0, iar în minutul 37 gazdele au mai avut un gol anulat. Bernabe a trecut pe lângă gol în minutul 42, acelaşi lucru făcându-l şi Mihăilă în prelungirile primei reprize.

Man i-a trimis lui Mihăilă în minutul 61 şi românul a marcat, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, Mihăilă a mai avut o ocazie în minutul 66, iar în minutul 69, Man şi Mihăilă au fost înlocuiţi.

În clasament, Parma este pe primul loc în Serie B,  cu 41 de puncte, urmată de Venezia şi Como, ambele cu câte 35 de puncte.


Brescia şi Parma s-au întâlnit cu prilejul unui meci din cadrul etapei cu numărul 19 din Serie B.

Iar în a doua zi de Crăciun, Dennis Man s-a simţit ca în Ajun: a avut o nouă prestaţie magistrală.

La fel ca în etapa precedentă, internaţionalul român a început meciul din postura de titular şi a reuşit să marcheze un gol şi să livreze o pasă decisivă.

Întâi şi-a servit ideal colegul, pe Bernabe, în minutul 18. Românul a executat scurt un corner, iar spaniolul a prins un şut de senzaţie. Portarul advers s-a întins cât de tare a putut el, dar fără succes.

Cei doi, adică Man şi Bernabe, au colaborat la două dintre golurile Parmei şi în victoria cu Ternana, din Ajunul Crăciunului.

Revenind la meciul de la Brescia, Dennis Man şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, cu reuşita semnată în minutul 24. Aceasta a venit la capătul unei acţiuni personale. Apărarea Bresciei nu i-a putut face faţă românului.

Astfel, cifrele lui Dennis Man în acest sezon din Serie B numără opt goluri şi patru pase decisive, în 15 partide jucate.

Afla mai multe despre: dennis manvideoparmaserie bcraciun fericit 

viewscnt
Articole similare