Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Detaliul ciudat dintr-un filmuleţ de prezentare făcut de Barcelona pentru Coutinho

VIDEO | Detaliul ciudat dintr-un filmuleţ de prezentare făcut de Barcelona pentru Coutinhogalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona l-a prezentat cu mare fast pe Philippe Coutinho, jucător trnasferat de la Liverpool pentru 160 de milioane de euro. Un filmuleţ de prezentare lasă însă de înţeles că cei de la Barcelona erau siguri de acest transfer încă din vară.

Până la urmă, FC Barcelona a reuşit să-l transfere pe Philippe Coutinho, după ce negocieri care au durat jumătate de an. Catalanii l-au ofertat încă din vară, chiar insistent, însă cei de la Liverpool n-au cedat atunci. Totuşi, se pare că transferul a fost foarte aproape să se realizeze în vară.

Acum, FC Barcelona a publicat mai multe filmuleţe în care este prezentat transferul lui Coutinho. Într-unul dintre ele apare un detaliu destul de ciudat. Cei de la FC Barcelona au publicat un filmuleţ în care Coutinho este urmărit acum de catalani pe toate reţelele de socializare, o altfel de interpretare a transferului.

Însă aici apare detaliul amintit mai devreme. În momentul în care este accesat contul de Facebook, ultima postare de pe pagina lui Coutinho era de pe 8 august. În realitate, brazilianul a postat ultima dată pe 9 decembrie. Ceea ce înseamnă că filmuleţul prezentat acum de FC Barcelona a fost de fapt realizat în vară.

Filmuleţul de prezentare postat acum de FC Barcelona. La pagina de Facebook se poate observa cum ultima postare a lui Coutinho este din 8 august:

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fc barcelonaliverpoolcoutinho 

viewscnt
Articole similare