Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezvăluiri despre cum a trăit Petrescu meciul cu FCSB din tribună. Ce fază l-a enervat

VIDEO | Dezvăluiri despre cum a trăit Petrescu meciul cu FCSB din tribună. Ce fază l-a enervat

Fotbal intern

Comentarii

Suspendat, Dan Petrescu a văzut meciul cu FCSB din tribune, unde a stat alături de Marius Bilaşco.

Fostul atacant, care se ocupă de scouting la CFR, a stat pe telefon aproape pe toată durata partidei şi s-a interpretat că ar fi avut misiunea de a transmite indicaţiile lui Petrescu.

"E normal să trăiască la intensitate acest meci. Au fost momente în care a fost calm, dar au fost şi nemulţumiri. Cele mai mari nemulţumiri le-a avut la faza golului.

M-au sunt şi mulţi prieteni. Nu aveam cum să ţin legătura cu banca. Am vorbit cu multă lume la telefon în timpul meciului.

Dan a fost nemuţumit de cum s-a trata o fază fixă. S-a pornit greşit, băieţii n-au făcut ce trebuie. Acel contraatac putea fi oprit. Vera putea face un fault tactic.

Noi trebuia să intrăm cu 2-0 la pauză. Aşa era normal, pentru că am mai avut un gol valabil", a declarat Bilaşco la Telekom Sport.

"Dan nu prea vine la vestiar după meciuri imediat să discute cu băieţii. Mai ales dacă sunt nemulţumiri. Va discuta probabil mai mult azi.

Învăţ mult fotbal petrecând timp cu Dan Petrescu. E cel mai bun antrenor din Liga 1 şi pot spune asta după ce am lucrat şi cu alţi antrenori", a mai spus Bilaşco.

Afla mai multe despre: dan petrescufcsbcfr clujantrenor 

viewscnt
Articole similare