Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Dezvăluiri în premieră. Dan Petrescu rupe tăcerea după 12 etape: "N-am făcut asta în viaţa mea!"

VIDEO Dezvăluiri în premieră. Dan Petrescu rupe tăcerea după 12 etape: "N-am făcut asta în viaţa mea!"

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu vrea cu orice preţ al doilea titlu de campion în România, ca antrenor. A ratat banca naţionalei, dar va fi în continuare aproape de tricolori şi-l va sfătui pe prietenul Contra oricând va fi nevoie.

O singură înfrângere au ceferiştii după 12 etape. Sunt favoriţi la un nou titlu. Ar fi al patrulea pentru club şi al doilea pentru antrenorul Dan Petrescu. Poziţia de lider nu se menţine însă uşor: FCSB aşteaptă la cotitură, dar Petrescu e atent la orice detaliu pentru ca echipa sa nu facă paşi greşiţi.

"Fotbalul e viaţa mea! Dau totul de dimineaţă până seara. Eu mi-am dat viaţă la fotbal nu am păcălit fotbalul şi nu o să-l păcălesc niciodată", spune Petrescu.

Expertul TelekomSport, Barasab Panduru a declarat: "Petrescu e singurul antrenor care şi-a adus jucătorii pe care i-a vrut! El ştie ce trebuie să facă ca să câştige un campionat. Şi o să se bată până în ultima etapă să câştige!".

CFR putea rămâne fără Petrescu în această lună. Federaţia l-a vrut la naţională. Transferul nu s-a realizat, acum Petrescu s-a pus la dispoziţia noului selecţioner. Cei doi au fost colegi la prima reprezentantivă. "El mi-a spus că îşi dorea să fiu eu acolo. I-am spus ca îmi doream ca tu să fii pentru că şi tu meriţi. Suntem foarte buni prieteni şi i-am zis că orice are nevoie de la mine o să-l ajut", spune Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujromaniaechipa nationalacosmin contra 

viewscnt
Articole similare