Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dică anunţă schimbări în primul 11 cu Hapoel, faţă de meciul cu CSU Craiova!

VIDEO | Dică anunţă schimbări în primul 11 cu Hapoel, faţă de meciul cu CSU Craiova!
Comentarii

FCSB va întâlni Hapoel Beer Sheva, în a patra etapă a grupelor Ligii Europa. Nicolae Dică a susţinut o conferinţă de presă în care a prefaţat confruntarea care le-ar putea aduce ”roş-albaştrilor” calificarea în ”primăvara europeană”.

”Hapoel are nevoie de victorie pentru că păstrează şanse la calificare. Vor fi schimbări în echipă, pentru că avem multe meciuri de disputat, atât în Liga Europa, cât şi în campionatul intern. Voi schimba mai mulţi jucători faţă de meciul cu CSU Craiova. Avem jucători obosiţi şi nu vreau să riscăm accidentări. Planic nu va juca joi. Steaua este cea mai bună echipă din România şi este normal să jucăm sub presiune fiecare meci”

”E este foarte greu să ajungem în semifinale, sau finală. Va fi foarte greu, chiar dacă am avut evoluţii foarte bune în aceste trei meciuri. Vor veni echipe din ce în ce mai puternice. Pot veni Dormund, AC Milan, Arsenal...”

”Nu ştiu nimic despre Keşeru. Nu mă gândesc acum la transferuri. Trecem printr-un moment foarte bun, dar sunt lucruri importante care se întâmplă acum în echipă. Vreu să precizez că Niţă a făcut un sprint de 70 de metri să se bucure alături de jucători. Pe ”Bizonul” l-am schimbat cu Alibec, iar la golul următor a sărit de pe bancă să se bucure. ”Budi”, la fel, l-am schimbat şi s-a bucurat ca un copil pe bancă. Am vrut să creez un grup unit aici.

Aştept suporterii să vină într-un număr cât mai mare la stadion. Vrem să scoatem oamenii în stradă. În ziua de astăzi, oamenii au foarte puţine clipe de bucurie, iar noi sperăm ca joi seară şi în alte seri să le oferim bucurii”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

 

 

Afla mai multe despre: steauafcsbdica 

viewscnt
Articole similare