Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo-Juventus Bucureşti 3-0. ”Dubla” lui Katsikas şi golul norocos al lui Costache îi urcă pe dinamovişti pe loc de PlayOff

VIDEO | Dinamo-Juventus Bucureşti 3-0. ”Dubla” lui Katsikas şi golul norocos al lui Costache îi urcă pe dinamovişti pe loc de PlayOff

Superliga

Comentarii

Dinamo a reuşit să întrerupă seria de cinci meciuri dezamăgitoare cu o victorie la scor de neprezentare în faţa lui Juventus! Katsikas şi Costache îi duc pe ”câini” pe poziţia a şasea în Liga I

Cu doar 500 de spectatori în tribune, dinamoviştii au început tare partida contra celor de la Juventus Bucureşti. Salomao, în minutul 1, nu reuşeşte să-l învingă pe Drăghia, iar apoi Nemec, în minutul 19, trimite cu capul în bară.

Ocaziile se puteau răzbuna în minutul 39, atunci când Chivulete acordă lovitură de pedeapsă, după un fault al lui Dudea. Bate Băjenaru, dar o face slab şi Penedo apără.

La pauză nu se intră la egalitate, căci Katsikas profită de o ieşire greşită a lui Drăghia şi trimite balonul în poart. 1-0 şi dinamoviştii răsuflă uşuraţi.

De la cabine, ”câinii” ies mai montaţi şi fac repede 2-0. Katsikas profită de marcajul slab al oaspeţilor şi îl bate din nou pe Drăghia. Până la final se face 3-0, după ce şutul lui Costache e deviat în proprie poartă de Mihăescu.

Echipa antrenată de Miriuţă face 20 de puncte şi urcă pe locul şase în Liga I, la egalitate cu Viitorul lui Hagi.

ECHIPELE DE START

Dinamo: Penedo - Romera, Dudea, Katsikas, St. Filip - Hanca, Anton, Mahlangu - Costache, Nemec, Salomao
Rezerve: Brănescu, Rivaldinho, Bokila, Oliva, Nascimento, R. Grigore, Corbu

Juventus: Drăghia - Beţa, Walace, Benga, Ştefan - Bărbulescu, Mihăescu - Călinţaru, Băjenaru, C. Petre - Măzărache
Rezerve: Stoian, Zaharia, Morariu, Sesar, Carabela, Dzalamidze, Ţâră

VIDEO | DINAMO-JUVENTUS BUCUREŞTI 3-0

Min. 90+2: Final de meci

Min. 80: GOOOL DINAMO! Şutul lui Costache este deviat de Mihaescu şi intră în poartă

Min. 71: O nouă şansă de gol pentru Nemec! Drăghia e la post şi îi refuză golul atacantului dinamovist

Min. 58: Pe contraatac, Nemec îl încearcă pe Drăghia, dar portarul lui Juventus reuşeşte să respingă

Min. 57: Şansă bună pentru oaspeţi! Reluarea lui Băjenaru, din cădere, este salvată de Penedo.

Min. 50: GOOOL DINAMO! Katskikas reuşeşte ”dubla”

Min. 46: A început repriza secundă

Min. 45: Pauză în Ştefan cel Mare.

Min. 43: GOOOL DINAMO! Katsikas profită de o eroare imensă a lui Drăghia şi marchează primul său gol în Liga I

Min. 39: PENALTY RATAT pentru Juventus! Băjenaru execută lamentabil, iar Penedo apără uşor

Min. 19: BARĂ DINAMO! Lovitura de cap a lui Nemec se duce în bară

Min. 18: Ocazie mare şi pentru Juventus! Penedo intervine extraordinar

Min. 2: OCAZIE IMENSĂ ratată de Dinamo! Salomao nu reuşeşte să deschidă scorul, dintr-o situaţie excelentă

Min. 1: A început partida

INFO 20:40 | Sunt doar 300 de spectatori pe stadionul din Ştefan cel Mare. Atmosferă dezolantă şi un gazon teribil de prost.

După 13 etape, dinamoviştii se află abia pe locul 8 în clasament, cu 17 puncte. Este o situaţie cu care "câinii" s-au mai confruntat şi în precedentul sezon, când au prins cu mari emoţii un loc în play-off. Dinamo nu a mai învins pe nimeni de la finalul lunii august. Sunt cinci meciuri fără victorie de atunci, dintre care trei înfrângeri, toate dureroase: cu rivala FCSB, respectiv candidatele la retrogradare ACS Poli şi Chiajna.

Negoiţă a suferit două pierderi grele în ultima vreme. Mai întâi, Cosmin Contra a acceptat postul de selecţioner al echipei naţionale, locul său fiind luat de Vasile Miriuţă. Apoi, Adrian Mutu l-a urmat pe Contra la FRF, preluând rolul de manager sportiv.

LIVE VIDEO Dinamo - Juventus Bucuresti

Nou-promovata Juventus se regăseşte într-o situaţie dramatică. Nu a învins pe nimeni în acest sezon, bifând patru remize şi nouă înfrângeri, cu şapte goluri marcate. Au fost negocieri pentru vânzarea clubului. Mirel Rădoi a vrut să-l preia şi să aducă schimbări radicale, însă asociaţii săi nu au mai oferit banii ceruţi de actualul patron de la Juventus, astfel că afacerea a picat.

În tur, Dinamo s-a impus cu 3-0, golurile fiind marcate de Rivaldinho, Nascimento şi Nedelcearu. A fost cea mai clară victorie a sezonului în curs din partea alb-roşilor, care au câştigat acasă doar cu modestele Sepsi şi Gaz Metan. Nici Juventus nu are cifre mai bune pe teren străin. La ultimele trei deplasări, trupa din Colentina a pierdut de fiecare dată la zero şi la handicap, cu Astra, Viitorul şi CFR Cluj. Niciun jucător din loturile celor două echipe nu a marcat mai mult de trei goluri în această stagiune.

Interesant este că s-a marcat cel puţin un gol în fiecare meci disputat de Dinamo în ultimele şapte luni. Sunt 24 de partide consecutive cu gol din acel moment, astfel că spectatorii vor avea ce să vadă la ora meciului pe arena din Ştefan cel Mare. 

Afla mai multe despre: dinamojuventus bucurestiliga 1vasile miriuta 

viewscnt
Articole similare