Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Drumul Simonei Halep către locul 1 MONDIAL! Totul a început cu ”coşmarul” din finala Roland Garros!

VIDEO | Drumul Simonei Halep către locul 1 MONDIAL! Totul a început cu ”coşmarul” din finala Roland Garros!

Tenis

Comentarii

Simona Halep a reuşit să devină numărul 1 mondial după victoria absolut superbă din semifinalele turneului de la Beijing, scor 6-2, 6-4, în faţa ”coşmarului” de la Roland Garros, Jelena Ostapenko. Halep este prima sportivă din România care devine numpărul 1 mondial!

Simona Halep n-a mai ratat a patra şansă la primul loc WTA! Până în prezent, sportiva noastră a mai irosit trei ocazii. Totul a început în finala de la Roland Garros, în care a fost învinsă de Ostapenko, apoi în sferturile turneului de la Wimbledon, când a pierdut în faţa Johannei Konta. Ultima oară când Simona Halep a avut şansa de a deveni numărul 1 a fost în finala de la Cincinnati, în care a fost învinsă de Garbine Muguruza.

Simona Halep a suferit imens după înfrângerea de la Roland Garros. Văzută de toţi drept favorită, sportiva noastră a jucat bine în primul set, iar pe al doilea l-a început excelent, având 3-0! De atunci, Ostapenko a revenit în meci şi s-a impus. Decisivul a început tot în favoarea Simonei, 3-1 era scorul după primele patru gameuri. Sportiva din Letonia a revenit din nou în joc, reuşind să câştige setul al treilea cu scorul de 6-3.

Halep - Ostapenko 6-4, 4-6, 3-6

Afla mai multe despre: ostapenkosimona halep numar 1 wta 

viewscnt
Articole similare