Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu, fără voce după înfrângerea cu CFR! A reuşit cu greu să spună câteva cuvinte

VIDEO | Edi Iordănescu, fără voce după înfrângerea cu CFR! A reuşit cu greu să spună câteva cuvinte

Superliga

Comentarii

Astra Giurgiu a pierdut, scor 2-3, pe teren propriu, în faţa CFR Cluj, după un meci în care echipa lui Edi Iordănescu nu a arătat mai nimic pe teren.

A fost un meci greu pentru Iordănescu Jr., acesta a răguşit în timpul meciului şi n-a putut să vorbească prea mult la interviuri.

”A câştigat echipa mai bună, noi din păcate ne-am precipitat foarte mult. Am început prost şi oricum am primit un gol după care am avut teamă şi nu ne-am mai asumat lucruri. În primul rând că CFR a fost agresivă, a pus presiune pe construcţia noastră, noi am avut posesia în anumite momente, negativă, n-am făcut progresie. După care am avut o şansă să reintrăm în joc la bara lui marquinhos. Din păcate n-am făcut o primă repriză, am oferit prea puţin ofensiv. Repriza a doua am discutat la pauză şi am încercat să clarificăm anumite lucruri, din păcate din nou am primit gol şi au fost momente cheie, psihologigice. O echipă foarte valoroasă CFR-ul, care te taxează, au pus presiune pe construcţia noastră, am provocat, ne-au provocat să greşim şi ne-au taxat când ne-am precipitat”  a declarat Edi Iordănescu la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: edi iordănescuastra giurgiucfr clujliga 1,  

viewscnt
Articole similare