Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | El este omul care a descoperit avionul prăbuşit în care se afla Emiliano Sala. A rămas impresionat de caz

VIDEO | El este omul care a descoperit avionul prăbuşit în care se afla Emiliano Sala. A rămas impresionat de caz
Comentarii

Avionul care îl ducea pe Emiliano Sala de la Nantes la Cardiff a fost descoperit la două săptămâni distanţă, scufundat în apele Canalului Mânecii. David Mearns, un cercetător marin, şi echipa sa au fost cei care au descoperit epava.

David Mears a fost unul dintre zecile de căutători care au avut misiunea de a găsi avionul în care se afla Emiliano Sala. Mears a primit acceptul familiei lui Sala şi a reuşit să facă descoperirea. Imediat după ce a găsit epava, britanicul şi echipa sa au considerat misiunea îndeplinită. De acum încolo, experţii în recuperarea ambarcaţiunilor sau a avioanelor scufundate se vor ocupa de caz. Avionul, model Piper Malibu, se află la 67 de metri adâncime în apele Canalului Mânecii. 

"Corpul va fi cel mai sensibil lucru care va fi recuperat. Vor fi foarte atenţi din acest punct de vedere, ca să fie siguri că se va face în cel mai sigur mod cu putinţă. Vor fi oameni experimentaţi în recuperarea de rămăşiţe umane. Planul de salvare a fost unul dintre cele mai ample din ultima perioadă, având în vedere numărul numărul de ambarcaţiuni, numărul de avioane. Fără avion vor fi doar speculaţii. Vor putea să îşi dea seama de erori, de problemele mecanice. Aceasta este procedura normală pentru orice prăbuşire. Este obligatoriu ca avionul să fie recuperat.." a declarat David Mears, imediat după ce a încheiat operaţiunile de căutare.

 

Afla mai multe despre: emiliano salacautariavionprabusit 

viewscnt
Articole similare