Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Emoţii pentru Nicolae Dică! Budescu a fost la un pas să rateze deplasarea

VIDEO | Emoţii pentru Nicolae Dică! Budescu a fost la un pas să rateze deplasarea

UEFA Europa League

Comentarii

Fără Alibec, exclus din lot, şi fără Mihai Pintilii, accidentat, ros-albaştrii vor să să-şi consolideze primul loc în grupă cu o victorie pe terenul lui Hapoel Be'er Sheva.

”Noi ştim ce avem de făcut acolo, vrem să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv, asta înseamnă un egal că ar fi bun, pentrut că urmează returul şi dacă reuşim din această dublă să luam patru puncte practic suntem calificaţi”, a declarat Duckdam.

Îmbrăcaţi la patru ace, roş-albaştrii au avut ceva probleme cu... cravata. Cele mai mari emoţii înainte de plecare le-a avut Dică: antrenorul era să rămână şi fără Budescu, ajuns cu întârziere la aeroport, din cauza traficului. Atmosfera nu e tocmai perfectă. Duckadam încearcă să facă pace între Dică şi Alibec.

”Denis nu vine cu noi în deplasarea asta, dar sunt convins că la meciul retur va fi prezent. Credeţi că va fi iertat? Cu siguranţă pentru că orice om este iertat. Toţi facem greşeli dar eu sper, cum am spus, cred că la partida retur va fi prezent”, a mai spus fostul mare portar al Stelei.
 

Afla mai multe despre: fcsbeuropa leaguehapoel be'er shevabudescu,  

viewscnt
Articole similare