Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EMOŢIONANT | Marian Bondrea a izbucnit în plâns în timpul interviului: ”Mi-e greu să mai spun ceva, vă rog să mă scuzaţi!”

VIDEO EMOŢIONANT | Marian Bondrea a izbucnit în plâns în timpul interviului: ”Mi-e greu să mai spun ceva, vă rog să mă scuzaţi!”

Special

Comentarii

Marian Bondrea, unul dintre apropiaţii lui Ilie Balaci, şi-a stăpânit cu greu lacrimile în momentul în care a fost întrebat despre moartea legendarului fotbalist.

Dispariţia lui Ilie Balaci a provocat multă durere. Sute de persoane au venit la biserica Sfântul Ilie, din Craiova, pentru a-şi lua rămas bun de la cel care a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României. Printre ei s-a numărat şi Marian Bondrea, fost jucător şi antrenor la Universitatea Craiova şi la Electroputere Craiova.

Bondrea a fost devastat de această dispariţie şi abia şi-a putut stăpâni lacrimile în momentul în care a vorbit despre Ilie Balaci: ”Despre fotbalistul Balaci toată lumea a vorbit la superlativ şi nici nu se putea altfel. El, în cei 10 ani, a realizat cât alţii în 20. Eu am avut marea bucurie de a-l cunoaşte pe omul Balaci, am şi jucat împreună, am fost şi adversari ca antrenori şi-l cunosc aşa de bine, era aşa de minunat, îmi răsună în permanent în minte: ”Mărine” - că aşa îmi spunea - ”Mărine, hai să mai stăm de vorbă!” Mi-e greu să mai spun ceva, vă rog să mă scuzaţi!”

Afla mai multe despre: ilie balacimarian bondreauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare