Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | En Nesiri, al doilea hattrick din 2021 în Sevilla - Cadiz 3-0! Real Madrid, victorie categorică fără Zidane pe bancă! Rezumatele zilei din La Liga

VIDEO | En Nesiri, al doilea hattrick din 2021 în Sevilla - Cadiz 3-0! Real Madrid, victorie categorică fără Zidane pe bancă! Rezumatele zilei din La Liga
Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga.

Alaves - Real Madrid 1-4

Eliminată din Cupă de o echipă de liga a treia şi fără Zidane, bolnav de covis, Real Madrid a câştigat fără emoţii la Alaves. Casemiro a marcat după uyn sfert de oră de joc. Benzema a dublat avantajul galacticilor înainte de pauză. Scorul reprizei a fost stabilit în prelingiri: Hazard a marcat doar al doilea gol al său în acest campionat. Joselu a redus din diferenţă pentru alaves, dar ultimul cuvânt l-a avut Benzema. Francezul a închis tabela şi a ajuns la 10 goluri în campionat. Real e a doua în La Liga, la patru puncte de liderul Atletico, dar cu două meciuri mai mult decât rivala.

Sevilla - Cadiz 3-0

Youssef En Nesiri este eroul Sevillei. Atacantul marocan a marcat toate cele trei goluri ale andaluzilor în meciul de acasă cu nou promovata Cadiz. A fost al doilea său hattrick în 2021, după cel cu Real Sociedad, de pe 9 ianuarie. Graţie succesului clar, Sevilla se menţine pe poziţia a treia în LaLiga, iar fanii speră să-l poată păstra pe En Nesiri, care are o mulţime de oferte, în special din Anglia.

Huesca - Villarreal 0-0

Într-un alt meci jucat de o echipă de Europa şi una nou promovată, Huesca, respectiv Villarreal, au remizat fără goluri.

Real Sociedad - Betis 2-2

Afla mai multe despre: la ligarezumate la liga 

viewscnt
Articole similare