Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | ”Am reuşit performanţa asta”. Ce a făcut Cosmin Olăroiu în noaptea de dinaintea unei partide fără absolut nicio miză

VIDEO EXCLUSIV | ”Am reuşit performanţa asta”. Ce a făcut Cosmin Olăroiu în noaptea de dinaintea unei partide fără absolut nicio miză
Comentarii

Într-un interviu special acordat pentru Telekom Sport, Cosmin Olăroiu a povestit, printre altele, ce a putut să păţească în noaptea de dinaintea unei partide care nu mai avea nicio importanţă pentru echipa sa.

Obişnuit să aibă presiunea rezultatelor, Cosmin Olăroiu a reuşit performanţa de a nu dormi o noapte întreagă înainte de un meci care nu mai avea nicio miză.

În momentul în care nici nu puteam fi ajunşi, nici nu puteam urca în clasament, mi se părea extrem de ciudat. Aveam o altă stare de spirit, mie îmi era foarte greu. Am fost tot timpul obişnuit să trăiesc cu presiunea rezultatului. Mergeam la meci şi ştiam că nu se poate întâmpla nimic, indiferent de rezultat, şi lucrul ăsta îl simţeau şi jucătorii. Cât de mult încercam să-i motivăm, nu se putea, nu era uşor.

Sincer să fiu, am reuşit performanţa, la ultima etapă, care nu conta, să nu dorm toată noaptea, să mă gândesc cum să joc a doua zi, ca să câştigăm meciul, care nu avea nicio importanţă. Încerc să mă motivez eu pe mine, încerc să îmi găsesc diferite repere care să mă ajute să rămân motivat”, a povestit Olăroiu.

Afla mai multe despre: olaroiuchina 

viewscnt
Articole similare