Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ana Maria Popescu şi Marian Drăgulescu, în pas de defilare de 1 Decembrie

VIDEO EXCLUSIV | Ana Maria Popescu şi Marian Drăgulescu, în pas de defilare de 1 Decembrie

Gimnastică

Comentarii

În pas de defilare i-a găsit ziua naţională pe campionii Ana Maria Popescu şi pe Marian Drăgulescu, ambii membri ai clubului armatei Steaua. Spadasina ştie şi de unde i se trage sensibilitatea faţă de uniforma militară.

”Eu mi-am dorit întotdeauna. Şi tatăl meu şi bunicul meu au fost ofiţeri de carieri şi de când eram mică purtam uniformele prin casă şi tot timpul le spuneam când voi fi mare o să fiu şi eu ca voi. Amândoi erau ok, ok, poate fratele tău să urmeze cariera şi nu s-a întâmplat. Eu am fost cea care... uite ce am primit eu, uite ce am primit şi tata săracul din păcate nu mai e printre noi, <<eu sunt sătul de asta>> dar eram atât de încântată că e ţinuta mea <<uite ce-mi place, o să merg la competiţie şi o  să fiu îmbrăcată şi o să defilez>> şi era aşa, <<da, ok, bine, bine>>.

Am fost copil crescut ]n unitate. Bunicul meu fiind din Focşani şi mergeam acolo la 282 şi va daţi seama că eram răsfăţata grupului, iar aici tătal meu a fost la garnizoană da, şi normal că toţi soldaţii îmi făceau toate poftele. Mergeam acolo după şcoală şi normal că îmi placea. Stăteam şi mă uitam la defilare şi mi se părea fascinant şi nu ştiu dacă aş fi fost în stare să termin liceul militar de exemplu. Drumul m-a dus unde a vrut el”, a povestit Ana Maria Popescu la Telekom Sport.

Pentru o zi, la invitaţia Telekom Sport, Ana Maria Popescu şi Marian Drăgulescu au făcut parte din Brigada 30 Garda Mihai Viteazul.

”Da, pentru moment, doar ca ma intorc la spada mea la spada de scrtima cea de care m-am indragostit inainte de toate. Nu vreau sa spun cuvinte mari legate de 1 decembrie . Este o zi importanta pentru romani este ziua aia in care ne aducem aminte ce inseamna romania pentru noi”, a declarat Ana-Maria Popescu.

Dragostea faţă de uniformă s-a moştenit şi în familia lui Marian Drăgulescu.

”Dacă vorbim de 1 decembrie ne gândim la România ne gândim la românii de pretutindeni şi cred că ar trebui să fim foarte mânmdri că suntem români. Un pas de defilare făcut ca la carte. Da, într-adevar, ne-am ţinut după cei mai experimentaţi şi a fost ok”, a spus Marian Drăgulescu la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: ana maria popescumarian drăgulescu,  

viewscnt
Articole similare