Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Avem imagini cu Bălaşa în cabinetul medical. Fundaşul FCSB-ului, dărâmat de durere. Cât de gravă este accidentarea

VIDEO EXCLUSIV | Avem imagini cu Bălaşa în cabinetul medical. Fundaşul FCSB-ului, dărâmat de durere. Cât de gravă este accidentarea

Superliga

Comentarii

Mihai Bălaşa a acuzat dureri mari la bicepsul femural al piciorului stâng şi a fost schimbat în minutul 10 al meciului cu FC Botoşani. Fundaşul FCSB-ului a fost scos pe targă de pe teren şi accidentarea pare destul de gravă.

UPDATE 20:57 Avem primele imagini cu Mihai Bălaşa în cabinetul medical. Jucătorul a acuzat dureri foarte mari chiar şi la câteva minute de la schimbare. Bălaşa are întindere şi nu va mai juca în acest an.


UPDATE 20:44 Din fericire pentru Nicolae Dică, fundaşul FCSB-ului n-are o accidentare foarte gravă. Fundaşul de 22 de ani a suferit o întindere, ceea ce înseamnă că s-ar putea recupera în aproximativ două-trei săptămâni. Totuşi, Bălaşa nu va putea juca în ultima etapă din acest an, cu Viitorul, în week-end-ul viitor.


Jucătorii FCSB-ului au tot mai multe probleme musculare. După doar 10 minute, Bălaşa a avut nevoit de schimbare. Fundaşul de 22 de ani a avut un duel cu Moruţan, dar s-a prăbuşit pe teren fără să fie atins. Bălaşa a început să urle de durere şi a fost scos pe targă. În locul său a intrat Dragoş Nedelcu.

Bălaşa a acuzat dureri foarte mari la piciorul stâng şi este posibil să aibă o ruptură destul de urâtă.

Afla mai multe despre: mihai balasafc botosanifcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare