Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Boldrin, dezamăgit de FCSB. Pune la îndoială calităţile de antrenor ale lui Dică, luându-se şi de patronul echipei

VIDEO EXCLUSIV | Boldrin, dezamăgit de FCSB. Pune la îndoială calităţile de antrenor ale lui Dică, luându-se şi de patronul echipei

FCSB

Comentarii

Jocul slab al roş-albaştrilor a dezamăgit şi în Turcia. Boldrin îi cheamă la Kayserispor pe foştii săi colegi Alibec şi De Amorim. Aici avem un antrenor care ştie să le valorifice calităţile, spune mijlocaşul plecat la finalul sezonului trecut.

Alibec a fost titular la FCSB în meciul care a deschis returul, cu Voluntari. Nu i-a ieşit nici de această dată jocul, iar după 83 de minute i-a lăsat locul lui De Amorim, care nu s-a evidenţiat nici el. Nu e vina jucătorilor, spune, din Turcia, fostul coleg al celor doi, Boldrin.

"De Amorim, de când a ajuns în România, mereu a fost printre cei mai buni atacanţi de acolo. După ce a ajuns la Steaua a avut probleme, şi nu doar el. Acum văd că şi Alibec are probleme acolo. Nu ştiu dacă e problema lor sau a conducerii tehnice că nu ştie să-i folosească. Eu vreau să vină aici, unde avem antrenor care ştie să lucreze cu jucători de calitatea lor.

Nu ştiu ce se întâmplă la Steaua. De ce patronul începe să critice şi când se câştigă meciurile. Dar asta e filosofia lui. Dacă el crede că e bine aşa, va rămâne la fel" - a spus Fernando Boldrin în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: rick boldrinfcsbkayserispornicolae dica 

viewscnt
Articole similare