Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cât de dur era Piţurcă în rolul de selecţioner! Episod mai puţin cunoscut dezvăluit de Dorinel Munteanu

VIDEO EXCLUSIV | Cât de dur era Piţurcă în rolul de selecţioner! Episod mai puţin cunoscut dezvăluit de Dorinel Munteanu

Echipa națională

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport la emisiunea Sport Report, Dorinel Munteanu a vorbit despre selecţionerii de numele cărora se leagă ultimele calificări ale naţionalei României la turneele finale, Anghel Iordănescu şi Victor Piţurcă.

Ambii sunt recunoscuţi pentru regimul strict impus la lot, iar Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat jucător din istoria echipei naţionale a vorbit despre un moment petrecut în penultimul mandat al lui Victor Piţurcă, în preliminariile Euro 2008.

Atunci, Dorinel Munteanu a fost nevoit să refuze naţionala după ce Piţurcă nu i-a permis să întârzie câteva zile la reunirea lotului pentru primele partide din preliminarii, cu Bulgaria şi Albania. Şi asta în ciuda faptului că Dorinel Munteanu era de departe cel mai experimentat om din lot.



"Nea Puiu a fost foarte strict cu noi în America şi în general, aşa. Punea o presiune pe noi... Pfuuu! Dar ne-a prins bine, ce să mai zicem. Trei calificări la rând. Nu are sens să ne mai gândim în trecut, să spunem dacă era mai bine cu alt selecţioner.

Domnul Piţurcă, iar, a fost foarte rigid, din punctul meu de vedere!
Ştiţi foarte bine. Excluderea lui Mutu, aia, aia, ce-a mai fost pe acolo. Inclusiv (n.r. arată spre el) Dar nu port... Când m-am retras din echipa naţională din motive personale.

Nu a înţeles dânsul. A fost principiul dânsului şi am discutat. Nu vreau să reiau aici pentru că am un mare respect pentru domnul Piţurcă. Nu a acceptat şi am zis "foarte bine, atunci mă retrag". Nu are sens. Sunt în relaţii foarte bune cu dumnealui. Asta e, viaţa merge înainte"
, a declarat Dorinel Munteanu la Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: victor piturcadorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare