Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ce spune Sabin Ilie despre situaţia lui Nicolae Dică la FCSB

VIDEO EXCLUSIV | Ce spune Sabin Ilie despre situaţia lui Nicolae Dică la FCSB

FCSB

Comentarii

Dică primeşte susţinere înaintea derby-ului cu Craiova. "Merită, e un antrenor bun". U Craiova - FCSB se joacă duminică, în direct pe Telekom Sport 1, de la ora 21:00. Oltenii nu au mai câştigat în derby din 2002.

Deşi FCSB e pe primul loc de etape bune, Nicolae Dică nu poate fi sigur de postul său. Ieşirile în decor ale patronului, care ori îi dă ultimatum antrenorului, ori îl ridică în slăvi, nu îi dau lui Dică siguranţa de care ar avea nevoie.

Sabin Ilie, fost fotbalist cu două titluri câştigate în Ghencea, e de partea antrenorului de la FCSB: "Dacă nu merita, nu rezista atât la FCSB. Are nevoie şi el de mai mult timp, dar părerea mea este că merită si trebuie să i se acorde mai mult timp, este antrenor bun", a declarat Sabin Ilie pentru Telekom Sport.

Fostul atacant le ţine pumnii roş-albaştrilor în confruntarea din Bănie. Ilie şi-a adus aminte de duelurile împotriva Craiovei.

"Nu eram bine primit la Craiova, ţinând cont că eu nu am jucat la Universitatea, am jucat la Electroputere Craiova. Pentru mine era o placere să joc împotriva Craiovei. Auzeam ce mi se striga din tribune şi înainte şi după meci", a declarat fostul atacant

Sabin Ilie a evoluat în cariera sa la Electroputere Craiova, FC Braşov, Steaua, Fenerbahce, Kocaelispor, Valencia, Lleida, FC Naţional, Energie Cottbus, Dinamo, Debrecen, Rapid, Changchun, FC Vaslui, Jiangsu Sainty, UTA, Iraklis, Dunărea Giurgiu şi Qingdao.

Are în palmares trei titluri în Liga I, două cu Steaua şi unul cu Dinamo, două Cupe ale României şi o Supercupă, toate trei trofeele fiind câştigate cu Steaua.

Afla mai multe despre: fcsbnicolae dicasabin ilieliga 1cs u craiova 

viewscnt
Articole similare