Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Chipciu trage semnalul de alarmă: "Va fi foarte greu să ne calificăm la Euro!"

VIDEO EXCLUSIV | Chipciu trage semnalul de alarmă: "Va fi foarte greu să ne calificăm la Euro!"

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României n-a mai pierdut niciun meci de pe 14 noiembrie 2017: Olanda îi învingea atunci pe tricolori cu 3-0 într-un amical jucat pe Naţional Arena. Chiar şi aşa, Chipciu nu este foarte optimist în ceea ce priveşte participarea la Campionatul European. România e pe locul 3 în grupa din Liga Naţiunilor, la două puncte de liderul Serbia.

România este obligată să câştige ultimele două meciuri din Liga Naţiunilor, cu Lituania şi cu Muntenegru, dar are nevoie şi de rezultate favorabile în celelalte partide din grupă.

Serbia va avea aceleaşi adversare ca tricolorii în ultimele două partide. Dacă liderul grupei se va încurca în aceste meciuri, atunci România poate spera la primul loc. Tricolorii nu-şi fac însă mari speranţe: "Indiferent în ce urnă vom fi sau ce adversari vom avea, va fi foarte greu. Poţi să ai adversari care la prima vedere par uşori şi să fie greu. Am avut o grupă cu Danemarca şi cu Muntenegru. Ne gândeam că o să fie bine cu ele, care nu erau favorite”, a declarat Alexandru Chipciu înaintea dublei cu Lituania şi Muntenegru. 

De când a preluat echipa naţională, Cosmin Contra are o singură înfrângere, în amicalul cu Olanda. Selecţionerul i-a cucerit pe tricolori, dar problema rămâne nivelul slab al fotbalului românesc, este de părere Chipciu. 

"Cred că este bine pentru ce este în naţionala României şi pentru ceea ce este în România în momentul de faţă. Nu ai echipe în grupele Europa League, nu ai echipe în grupele Champions League, nu ai jucători la cele mai bune echipe din Europa. Este normal ca pretenţiile să fie la fel" , a continuat Chipciu.

Afla mai multe despre: romaniachipciucampionat european,  

viewscnt
Articole similare