Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Concluzia lui Ţucudean referitoare la gazonul de pe Arena Naţională: "De ce se poate în altă parte şi pe Arenă nu?"

VIDEO EXCLUSIV | Concluzia lui Ţucudean referitoare la gazonul de pe Arena Naţională: "De ce se poate în altă parte şi pe Arenă nu?"

Fotbal intern

Comentarii

Nu multe au fost momentele în care gazonul de pe Arena Naţională a fost într-o stare perfectă. Încă de la primul meci, România - Franţa, suprafaţa de joc de pe cel mai mare stadion al ţării a fost într-o situaţie teribilă. George Ţucudean, care a jucat în repetate rânduri pe acest teren, a tras o concluzie referitoare la starea gazonului.

În această seară se va juca Derby de România, Dinamo - FCSB, dar terenul de joc nu este unul demn de un meci de asemenea calibru, ci aminteşte mai mult de competiţiile de fotbal pe plajă. 

George Ţucudean, care a jucat atât la Dinamo, cât şi la FCSB, îşi pune întrebări referitoare la stadionul din Bucureşti şi a concluzionat că nu există interes pentru ca Arena Naţională să aibă un gazon practicabil: "Cei de la Ploieşti fac o treabă excelentă, stadionul este impecabil, la Cluj este impecabil, la Viitorul este impecabil, la Gaz Metan am jucat, este impecabil stadionul. De ce se poate în altă parte şi pe Arenă nu? Probabil nu e interes"

În exclusivitate pentru Telekom Sport, atacantul naţionalei a afirmat că s-ar implica el direct în remedierea situaţiei, dacă ar şti ce să facă: "E păcat că atâta timp nu s-a jucat pe el, şi la meciul cu Serbia se rupea foarte uşor. Nu suntem noi în măsură. Dacă aş putea, m-aş duce eu dacă aş şti să rezolvăm problema asta"

Afla mai multe despre: dinamo fcsbdinamofcsbgazontucudean 

viewscnt
Articole similare