Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cornel Şfaiţer, încrezător că Dinamo se poate redresa

VIDEO EXCLUSIV | Cornel Şfaiţer, încrezător că Dinamo se poate redresa

Superliga

Comentarii

Se adânceşte ”groapa” la Dinamo, dar mai sunt şi oameni care se încâpăţânează să-i prevestească un final fericit echipei din Ştefan cel Mare. Spre exemplu Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, care este convins că Dinamo poate depăşi aceste momente complicate şi poate redeveni o forţă în fotbalul românesc.

”Cred că Dinamo poate reveni, am încrede în domnul Negoiţă că poate redresa Dinamo. Să nu uităm, am mai spus şi repet, Negoiţă a redresat corabia. Putea să fie Rapid doi. Dinamo poate fi redresată.

Din ce-am văzut aseară, se putea întâmpla orice, era echipa susţinută din tribune... La Dinamo am trecut prin momente din astea, eu cred că Dinamo se poate redresa”, a declarat Cornel Şfaiţer la Telekom Sport.

Despre Botoşani: ”Suntem pe un loc bun, dar Iaşiul poate veni din urmă. O echipă cu un joc foarte bun, un joc foarte bun, Stoican antrenor tânăr, vrea în play-off, deci va fi destul de greu.

O muncă de ani de zile. Am avut un debut bun în primul an în Liga 1, am păstrat 19 jucatori şi asta se vede, am abordat sezonul acesta cu multă încredere, primul an în Liga 1 cu o pregătire foarte bună, un grup mult mai omogen, Moruţan un care joacă foarte bine şi cu jucători care v-am spus...”, a mai spus Şfaiţer la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: dinamobotosanicornel sfaiter,  

viewscnt
Articole similare