Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cosmin Contra surprinde după ce Grozav a fost dat afară de la Dinamo: "Voiam să-l convoc!"

VIDEO EXCLUSIV | Cosmin Contra surprinde după ce Grozav a fost dat afară de la Dinamo: "Voiam să-l convoc!"

Fotbal intern

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale a României, Cosmin Contra, a dezvăluit că avea în plan să îl convoace pe Gheorghe Grozav pentru dubla cu Lituania şi Muntenegru, însă conducătorii lui Dinamo i-au dat planurile peste cap atunci când i-au reziliat contractul atacantului.

"Din păcate, îmi puneam speranţe, mai ales că începuse să joace meci de meci. Meciul din Cupă era al treilea meci consecutiv în care juca. Pentru mine era important, mai ales în perspectiva acestor două meciuri.

Chiar mă gândeam că poate fi convocat pentru aceste două meciuri, dar din păcate s-a întâmplat ce s-a întâmplat şi a fost alegerea probabil a clubului să rezilieze contractul după acel meci.

Eu nu am înţeles-o, pentru că indiferent de modul în care Gicu Grozav a bătut acel penalty - şi, sigur, nu i-a fost uşor după acel penalty ratat lui Gicu Grozav - cred că era un jucător care putea să ajute Dinamo în continuare. Pentru naţională e o pierdere sigură, pentru că Gicu Grozav a avut un randament foarte bun ori de câte ori a venit la echipa naţională, de când sunt eu antrenor. E clar că un jucător care îţi dă randament la echipa naţională de fiecare dată când joacă e clar că nejucând la echipa lui de club sau negăsind o echipă e o pierdere", a declarat Cosmin Contra, la Telekom Sport.

Doar patru meciuri a jucat Gheorghe Grozav pentru Dinamo, înainte de a fi dat afară pentru penalty-ul ratat în meciul de Cupă de la Miercurea Ciuc. La echipa naţională a României, atacantul de 28 de ani are 25 de selecţii şi cinci goluri.

 

Afla mai multe despre: contragrozavdinamo 

viewscnt
Articole similare