Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Crina Pintea a oferit toate detaliile despre adversara României din optimile Campionatului Mondial

VIDEO EXCLUSIV | Crina Pintea a oferit toate detaliile despre adversara României din optimile Campionatului Mondial

Handbal

Comentarii

În ciuda înfrângerii din ultimul meci din grupă, 17-26, cu Franţa, naţionala României a terminat pe primul loc în clasament, iar în optimile Campionatului Mondial va da peste reprezentativa Cehiei.

"Am pierdut clar în această partidă, dar noi suntem pe primul loc şi asta e cel mai important. Am jucat şi anul trecut împotriva Cehiei, a fost destul de greu, pentru că am bătut doar la două goluri. Cunosc câteva jucătoare de acolo şi ştiu că ne va aştepta o partidă foarte grea. Au un centru foarte bun, extrem stângă are valoare, este colegă cu mine la echipa de club, poarta este la un nivel înalt, aşa că ne va aştepta un meci foarte greu" , a declarat Crina Pintea pentru Telekom Sport.

"Ne pare rău că nu am reuşit să câştigăm şi acest meci, dar, aşa cum aţi văzut, antrenorii au trimis în teren şi alte jucătoare. Sunt multe meciuri, aşa că trebuie să intre în teren toată lumea. O să începem să studiem echipa Cehiei, o să ne pregătim şi sunt sigură că, la ora meciului, vom fi la cel mai înalt nivel" , a spus Denisa Dedu.


 

Afla mai multe despre: romaniahandbalcampionatul mondialcehiadenisa deducrina pintea 

viewscnt
Articole similare