Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cu o echipă plină de vedete, U Cluj i-a pus gând rău lui Dinamo: "Chiar ne gândim la o calificare în sferturi"

VIDEO EXCLUSIV | Cu o echipă plină de vedete, U Cluj i-a pus gând rău lui Dinamo: "Chiar ne gândim la o calificare în sferturi"

Fotbal intern

Comentarii

U Cluj a renăscut şi este favorită la promovarea în Liga a II-a. Are o echipă plină de jucători cu nume din fotbalul românesc, iar acum se pregăteşte pentru partida cu Dinamo. Cele două se întâlnesc miercuri, în optimile Cupei României, în direct la Telekom Sport.

Abrudan, Florescu, Onicaş, Giurgiu, Cordoş, Goga sau Lemnaru sunt doar câteva nume din lotul plin de vedete al clujenilor. Cu o echipă care ar face faţă şi în Liga I, cu Falub antrenor şi cu Sabău manager sportiv, Universitatea este pe primul loc în Seria a 5-a din Liga a III-a, iar acum aşteaptă vizita echipei lui Vasile Miriuţă.

"Sunt jucători care au venit şi pentru oraşul Cluj, pentru brandul Universitaeta Cluj şi le apreciez foarte mult gestul, pentru că au venit să ne ajute. Nu ştiu câte echipe din Liga I şi-ar permite să aibă un Goga sau un Florescu în lot în momentul de faţă. Cu toţii sunt exemple pentru jucătorii tineri de la noi din echipă. Sigur că ne dorim să ne calificăm, dar trebuie să conştientizăm că nu suntem favoriţi. Cu puţine greşeli, chiar ne putem gândi la o calificare în sferturi. Ne dorim şi stim că putem să mergem mai departe" , a declarat managerul sportiv de la U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău.

Afla mai multe despre: sabauuniversitatea clujvasile miriutafalubcordosgogaflorescu 

viewscnt
Articole similare