Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Detalii de culise povestite de Iuliu Mureşan: ”Dan Petrescu e foarte supărat pe MM”

VIDEO EXCLUSIV | Detalii de culise povestite de Iuliu Mureşan: ”Dan Petrescu e foarte supărat pe MM”

CFR Cluj

Comentarii

Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj, a intervenit la Sport Report, de la Telekom Sport 1, pentru a clarifica anumite aspecte ale derby-ului cu FCSB

Printre altele, Mureşan a oferit o informaţie extrem de importantă: Dan Petrescu este foarte supărat pe MM Stoica. Scandalul dintre cei doi foşti colegi de la Unirea Urziceni s-a declanşat înaintea meciului de la Cluj.

"Nu-mi place să vorbesc despre arbitraj în general, dar Ovidiu Haţegan este un arbitru bun. A avut o singură greşeală importantă şi a fost împotriva noastră. E vorba de golul anulat lui Urko Vera. Dar nu cred că a fost intenţionată. M-am uitat de multe ori la fază şi nu a fost fault în atac acolo. Nouvier a sărit cu Benzar, dar nu l-a împins.

Apoi ei reclamă un penalty la Benzar, însă eu am văzut acolo că mingea îşi schimbă direcţia, deci a fost atinsă de fundaşul nostru.

A fost un meci interesant, cu două stiluri teoretic diferite. Steaua nu a mai fost echipa aia combinativă. În afară acelui contraatac, ei nu au avut multe prezenţe la noi în careu.

MM-ul ne-a tot jignit pe toţi şi eu nu cred că am stat cu fundul în poartă. Sau chiar şi aşa am dat cele mai multe goluri. Ei atacă şi au 16 goluri, iar noi stăm cu fundul în poartă şi avem 20... Cred că cea mai pertinentă analiză, şi nu e de râs, cred că a făcut-o Gigi Becali. El a declarat că a băgat milioane de euro în transferuri, iar echipa nu a jucat nimic. Aşa a zis.

Nu comentez ce spune Dică, pentru că el e antrenor, dar MM Stoica exagerează. Ar trebui să fie mult mai atent la ce zice, cred eu, despre noi şi mai ales despre Dan Petrescu. Petrescu i-a întins o mână de ajutor lui MM, în momentul în care el a trebuit să plece de la Steaua! E bine să fii mai politicos, eu aşa cred. La final ne-am întâlnit cu MM, cu Dică, cu toţi, ne-am pupat şi ne-am îmbrăţişat. Declaraţiile se pot face, însă după meci trebuie să ne putem îmbrăţişa şi să lăsă aceste declaraţii.

Nu mă lupt eu cu MM Stoica. El n-ar trebui niciodată să se ia de Dan Petrescu şi nici eu de Dică.

Dan Petrescu era supărat şi nu se aştepta la aşa ceva pentru că i-a întins o mână şi ei au colaborat foarte bune. Nu îi fac cinste aceste declaraţii", a declarat Iuliu Mureşan, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: iuliu muresandan petrescumihai stoicacfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare