Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dezvăluiri în premieră despre patronul pe care mulţi îl credeau "altfel" după ce a luat titlul în Liga 1. Ce făcea în vestiar

VIDEO EXCLUSIV | Dezvăluiri în premieră despre patronul pe care mulţi îl credeau "altfel" după ce a luat titlul în Liga 1. Ce făcea în vestiar

Superliga

Comentarii

Vasile Maftei a vorbit în cadrul emisiunii TOP INTERVIURI despre întreaga sa carieră de fotbalsit, iar printre subiectele atinse s-a numărat şi Unirea Urziceni, club unde a evoluat între 2009 şi 2010, după ce ialomiţenii au devenit campioni ai României.

Maftei a vorbit despre patronul Unirii, Dumitru Bucşaru, un personaj misterios al fotbalului românesc, despre care nu se ştiu foarte multe.

În perioada de golrie a campioanei României din 2009, Bucşaru era lăudat pentru modul în care gestiona clubul, fiind considerat atunci un patron atipic pentru România, care nu se implica foarte mult la echipă, preferând să lase acest lucru în seama specialiştilor angajaţi. Numai că lucrurile nu stăteau chiar aşa.

O spune Vasile Maftei, care şi-a amintit de mai multe momente în care Bucşaru a intrat în vestiarul echipei şi a urlat la jucători. Inclsiv fostul internaţional român a avut un astfel de dialog tensionat cu Bucşaru.

Unirea Urziceni a cucerit titlul în România în 2009, iar doi ani mai târziu intra în faliment, moment sinonim cu ieşirea lui Bucşaru din fotbal.

"Mai intra (n.r. prin vestiar) şi urla, a urlat şi la mine o dată. La un meci cu Gaz Metan după ce plecaseră toţi jucătorii la Steaua. Era o perioadă când trebuia să plec la CFR sau la Rapid. Aveam discuţii şi atunci eram şi eu puţin nervos şi dânsul iritat, dar până la urmă şi-a văzut interesul, şi-a luat banii înapoi pe care îi investise pe mine", a povestit Vasile Maftei în TOP INTERVIUL acordat Telekom Sport..



 

Afla mai multe despre: romaniamafteibucsaru 

viewscnt
Articole similare