Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dică a vorbit deschis despre conflictul dintre Coman şi Filip. Părerea lui Contra: "E bun tupeul, dar să-l folosească în teren"

VIDEO EXCLUSIV | Dică a vorbit deschis despre conflictul dintre Coman şi Filip. Părerea lui Contra: "E bun tupeul, dar să-l folosească în teren"

FCSB

Comentarii

La meciul câştigat de FCSB, scor 2-1, în deplasarea de la Iaşi, la finalul săptămânii trecute, Florinel Coman a avut o reacţie nervosă la adresa căpitanului echipei. Mijlocaşul l-a înjurat pe Lucian Filip, însă, conform declaraţiilor lui Nicolae Dică, cei doi s-au împăcat la finalul partidei.

"Nu este nicio problemă pentru vestiar, a fost o problemă doar pentru presă. După meci, Coman s-a dus la Filip, i-a cerut scuze, ştie că a greşit. Se întâmplă la fotbal, când eram jucător, am avut şi eu câteva conflicte cu unii colegi, dar imediat după meci am dat mâna şi s-a terminat totul. Trebuie să ne vedem interesul. Filip l-a înţeles după meci, au avut o discuţie, am vorbit şi eu cu amândoi, se mai întâmplă într-un meci, eşti nervos, am văzut şi cazuri la nivel mai mare şi nu s-a mai făcut atâta tam-tam. Când e la Steaua ceva, se exagerează ...

Din punctul meu de vedere, Coman este un jucător cu un caracter puternic, este un jucător pozitiv care ştie ce-şi doreşte. Eu am mare încredere în el, cred că poate să crească mult mai mult şi cred că poate da un randament mult mai bun decât a avut până acum" , a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

"E bun tupeul, dar ar fi bine ca acest tupeu să-l canalizeze în teren. Trebuie să folosească acest tupeu în favoarea echipei împotriva adversarilor. Trebuie să facă ce-i cere antrenorul şi să aibă o constanţă mult mai mare în joc, pentru că are calităţi" , a spus Cosmin Contra.

 

Afla mai multe despre: dicacomanfilipsteauafcsb 

viewscnt
Articole similare