Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Efectul Şumudică. Jucătorii lui Kayserispor au început să vorbească în română :)

VIDEO EXCLUSIV | Efectul Şumudică. Jucătorii lui Kayserispor au început să vorbească în română :)

Stranieri

Comentarii

Jucătorii lui Kayserispor au început să înveţe cuvinte în limba română. Telekom Sport a relizat un reportaj în curtea echipei antrenate de Marius Şumudică, antrenor care a reuşit să o transforme pe Kayserispor.

Marius Şumudică a reuşit să impresioneze în campionatul Turciei. Fost campion cu Astra, antrenorul în vârstă de 46 de ani a transformat-o pe Kayserispor într-o echipă care se bate pentru primele locuri din campionatul Turciei. Printre secretele succesului pe care Şumudică îl are în Turcia sunt unitatea grupului şi atmosfera foarte bună: ”Trăiesc un vis. Este vârful carierei mele de antrenor, până acum. Zi de zi sunt în ziarele lor, mă simt extraordinar, te simţi antrenor. Mănâncă fotbal pe pâine”.

Şumudică a reuşit să-şi apropie foarte mult jucătorii, iar dovadă este reacţia lor. Tiago Lopes, fost jucător la CFR Cluj, explică: ”Eu trebuie să-mi dau viaţa pe teren. Antrenorul a avut încredere în mine. Atmosfera este foarte bună, ne-am adaptat foarte bune, oraşul este bun, Kayserispor este bună”.

Ponturi PariuriBilete Castigatoare. Aici poti urmari cele mai de succes Ponturi Pariuri din cadrul sectiuni

Limba română este din ce în ce mai vorbită în vestiarul lui Kayserispor, fie ca şi o curiozitate. Şumudică, Săpunaru, Lung jr, Boldrin şi Tiago Lopes i-a învăţat pe ceilalţi jucători câteva cuvinte în limba română.


 

 

Afla mai multe despre: kayserisporsumudicaturciatiago lopesboldrin 

viewscnt
Articole similare