Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ghid pentru toţi antrenorii din Liga I! Costel Enache a predat o lecţie de profesionalism şi modestie în direct: ”Valorile morale sunt cele mai importante”

VIDEO EXCLUSIV | Ghid pentru toţi antrenorii din Liga I! Costel Enache a predat o lecţie de profesionalism şi modestie în direct: ”Valorile morale sunt cele mai importante”

FC Botoșani

Comentarii

Costel Enache a vorbit, în exclusivitate la Sport Report, de la Telekom Sport, despre perioada senzaţională pe care o petrece la Botoşani şi despre modul în care a evoluat alături de echipa care a surprins plăcut în actuala ediţie a Ligii I.

”Grupul găsit este unul extraordinar, dar eu am implementat câteva valori morale în care am încredere: muncă, disciplină şi perseverenţă! Nu aş schimba nimic în momentul ăsta, pentru că lucrurile merg bine.

Vreau să cred că la Botoşani starul este echipa în sine! Echipa a reuşit să facă lucrurile astea frumoase de până acum! Rămânem în continuare motivaţi şi concentraţi pentru a duce munca până la capăt. Noi vrem să jucăm după nişte principii extrem de clare, dar fără inteligenţa tactică a jucătorilor nu am putea face nimic, de ei depinde cum interpretează situaţiile de joc.

S-A TRANSFORMAT MULT LA NAŢIONALĂ

”Cât am fost la echipa naţională m-am transformat total. Am eliminat mult din gândurile şi exprimările negative, iar acolo am învăţat că trebuie să identific o comunicare clară cu jucătorii pentru a mesajul meu să fie înţeles repede şi corect de elevii mei”.

”Aprecierea oamenilor din comunitate şi aprecierea celor din fenomen mă onorează şi mă fac să mă simt împlinit din punctul ăsta de vedere. Am fost şi crescut într-un oraş mic, departe de agitaţie, poate şi de aceea mă simt foarte bine la Botoşani”

BUN SIMŢ, RESPECT ŞI COMUNICARE

”Reţeta cu domnii Iftime şi Şfaiţer este una simplă. Ne bazăm pe bun simţ, respect şi comunicare, iar până acum totul a decurs bine. Sper să fie aşa şi în continuare. Trebuie să menţinem obiectivele clubului în raport cu obiectivele personale, atât ale mele cât şi ale fotbaliştilor.

Toţi cei din club trebuie să beneficiem de eficienţa deciziilor noastre. Tocmai din acest motiv nu ne opunem plecărilor, deci nu îl vom împiedica nici pe Moruţan. Fiecare are ambiţii mai mari şi îşi doreşte să joace la nivel mult mai ridicat”

Pe Telekom Sport ai tot fotbalul european! Gratis! Fii în primii 5000 şi ai acces timp de 3 zile pe platforma Telekom TV, să te bucuri de tot


 

Afla mai multe despre: costel enachelectiefotbalbotosani 

viewscnt
Articole similare