Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Goian a retrăit marele meci Steaua - Rapid din sferturile de finală ale Cupei UEFA: ”Se auzea vuietul elicopterelor”

VIDEO EXCLUSIV | Goian a retrăit marele meci Steaua - Rapid din sferturile de finală ale Cupei UEFA: ”Se auzea vuietul elicopterelor”
Comentarii

În acest weekend are loc meciul CSA Steaua - Rapid, din cadrul eşalonului al 4-lea din România. Cele două formaţii se întâlneau în urmă cu 12 ani în sferturile de finală ale Cupei UEFA. Pentru Dorin Goian a fost un meci cu totul special atunci.

”Presiune foarte mare pentru că erau orgolii foarte mari, ştiam ce înseamnă acest joc pentru suporteri, era foarte important pentru noi. Jucam pe Lia Manoliu, o nebunie de atmosferă, toate meciurile le-am jucat pe Lia Manoliu.

Ţin minte că la meciul cu Rapid am intrat pe stadion cu 2 ore jumate înainte, am ieşit să vedem gazonul, stadionul era arhiplin, deasupra stadionului survolau 2-3 elicoptere pentru că a fost un meci cu risc maxim de securitate. Au fost sporite toate forţele de ordine  Se auzea vuietul elicopterelor, stadionul plin, nebunie... Nişte emoţii unice pe care doar să fii acolo, să le trăieşti”, a declarat Dorin Goian pentru Telekom Sport.

După cea mai mare bucurie a carierei a urmat cea mai mare dezamăgire, semifinala cu Middlesborough...

”E meciul care mie mi-a marcat cariera. A fost o decepţie totală pentru că n-am crezut că se poate întoarce un meci. Nu mai era loc de cuvinte, Fiecare s-a pus jos în vestiar şi nu mai scotea nimeni niciun cuvânt”, îşi reaminteşte fostul fundaş al Stelei.

Afla mai multe despre: dorin goiansteauarapidcupa uefa 

viewscnt
Articole similare