Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | În sala de forţă cu Dan Nistor. Dinamovistul şi-a amintit primul contact cu o echipă profesionistă: "Colegii nu înţelegeau de ce dorm tot timpul!"

VIDEO EXCLUSIV | În sala de forţă cu Dan Nistor. Dinamovistul şi-a amintit primul contact cu o echipă profesionistă: "Colegii nu înţelegeau de ce dorm tot timpul!"

Superliga

Comentarii

Echipa Telekom Sport a stat alături de Dan Nistor în timpul unei sesiuni în sala de forţă efectuată de mijlocaş în cantonamentul din Cipru al lui Dinamo.

Mijlocaşul revenit de la CFR a fost lăsat să se pregătească separat şi a rememorat momentul în care a avut primul contact cu o echipă profesionistă de fotbal. Dan Nistor s-a apucat târziu de fotbal, la 17 ani, şi abia la 20 de ani a fost remarcat de Internaţional Curtea de Argeş. Aici a dat de greu, în special când venea vorba de pregătirea fizică. Nistor îşi aminteşte că singurele "exerciţii" făcute până în acel moment erau reprezentate de alergările pe munte sau culesul de fructe.


"Nu prea făceam exerciţii când eram mic. Totul era nativ. Alergam pe munţi, mergeam la nuci, la prune... Cam asta făceam. Când am fost prima dată la profesionişti mi-a fost foarte, foarte greu. După fiecare antrenament dormeam şi toţi colegii se întrebam ce se întâmplă cu mine de dorm tot timpul, după fiecare antrenament. Nu eram obişnuit. Antrenamentele erau foarte tari, foarte fizice. Era foarte multă forţă şi eu nu eram pregătit. Aveam 20 de ani", a povestit Nistor pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan nistordinamoantrenamentsala de forta,  

viewscnt
Articole similare