Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Întrebarea lui Mirel Rădoi după El Clasico: "Ce s-ar fi întâmplat şi cu Messi pe teren?"

VIDEO EXCLUSIV | Întrebarea lui Mirel Rădoi după El Clasico: "Ce s-ar fi întâmplat şi cu Messi pe teren?"

La Liga

Comentarii

Barcelona a învins-o pe Real la scor şi poate provoca demiterea lui Lopetegui. Mirel Rădoi şi Bogdan Stelea au tras concluziile după acest El Clasico, în direct la Telekom Sport.

Messi a pierdut primul mare derby al sezonului, dar chiar şi aşa Barcelona a făcut spectacol pe Nou Camp în faţa Realului.
 
"Dacă juca Messi cât se termina? A fost un El Clasico dezechimbrat şi ca joc nu doar ca scor. Real a încercat să rişte după pauză, dar tot ce a depins de Barca în această seară a ieşit perfect. Realul a încercat foarte puţin să joace între linii şi nu înţeleg de ce" a spus Mirel Rădoi după lecţia de fotbal blau-grana. 
 
Barcelona a marcat din nou cinci goluri într-un El Clasico după aproape 8 ani. Atunci cei doi antrenori erau Guardiola şi Mourinho. 
 
"Realul este o echipă în căutări şi faptul că ajunge să facă schimbări şi să vedem jucători care nu joacă în anumite posturi nu este în regulă. Schimbarea de sistem în acelaşi timp ne face să ne gândim că nu îşi găsesc cadenţa şi au probleme destul de mari şi această nesiguranţă în a juca un sistem îl va costa postul pe Lopetegui. Nu s-a simţit absenţa lui Messi pentru că Realul este departe de nivelul arătat în trecut"  a spus şi Bogdan Stelea. 
 

Afla mai multe despre: stelearădoiel clasico 

viewscnt
Articole similare