Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Legende pe metru pătrat şi glume peste glume la Chiajna. Steaua '96 a întâlnit România '96 în memoria lui Daniel Prodan

VIDEO EXCLUSIV | Legende pe metru pătrat şi glume peste glume la Chiajna. Steaua '96 a întâlnit România '96 în memoria lui Daniel Prodan

Fotbal intern

Cei mai buni fotbalişti români de la finalul anilor '90 s-au întâlnit la Chiajna în memoria lui Daniel Prodan. Peste două zile se împlineşte un an de la decesul său, iar foştii colegi au organizat o cupă care îi poartă numele.

A fost meci tare la Chiajna în această seară. Steaua '96 şi România '96 s-au duelat la prima ediţie a Cupei Daniel Prodan. Nume mari au făcut parte din cele două echipe. Popescu, Lupescu, Dorinel Munteanu, Belodedici, Stelea, Mihali, Dan Petrescu, Ciobotariu au îmbrăcat din nou tricoul naţionalei. Alături de ei au fost şi Mircea Sandu şi Victor Piţurcă.

În schimb, Lăcătuş, Panduru, Eric LInkar, Iulian Miu, Denis Şerban, Stângaciu, Sabin Ilie sau Falemi eu reprezentat-o pe Steaua.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
VIDEO | Griezmann, execuţia serii în Liga Campionilor! 8 goluri la PSG - Celtic! Toate reuşitele sunt AICI!PlayPlay

Din nou PSG a reuşit să iasă în evidenţă, câştigând cu scorul de 7-1 de Celtic. Asta în condiţiile în care scoţienii au deschis scorul în minutul 2! Griezmann îşi are şi el locul în reluările din această seară, marcând din foartfecă în victoria pe care Atletico madrid a bifat-o cu AS Roma, scor 2-0. Cel mai aşteptat meci al zilei, Juventus - Barcelona s-a încheiat 0-0.