Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Manifestul lui Gică Hagi! Şase minute fabuloase cu ”Regele” dezlănţuit: ”Asta e discriminare”. Atac la FIFA şi UEFA

VIDEO EXCLUSIV | Manifestul lui Gică Hagi! Şase minute fabuloase cu ”Regele” dezlănţuit: ”Asta e discriminare”. Atac la FIFA şi UEFA

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi s-a luat la trântă cu FIFA şi UEFA şi a transmis că e gata să se implice serios pentru ca România să trimită campioana direct în grupele Ligii Campionilor.

E inadmisibil! Cred că e cea mai mare discriminare în lume ca UEFA şi FIFA, sau mai mult UEFA, din cele 32 de ţări puternice din Europa, echipa campioană a României să nu participe direct în Champions League. Mă duc în faţa lor. Să ne dovedească de ce fac această discriminare faţă de fotbal. Şi noi suntem buni, şi noi merităm să fim în Champions League. De ce Spania sau Germania, Italia să aibă 4-5 echipe şi noi să n-avem nici măcar campioana care să se ducă direct?!

Am câştigat şi noi Liga Campionilor, Supercupa Europei. Şi Serbia e o ţară care a câştigat. De ce să nu mergem şi noi direct. Dau 500 de milioane la cluburile alea mari. Să ne dea şi nouă 40-50 de milioane, că noi suntem formatori”, a spus Hagi.

Întreg manifestul lui Hagi poate fi urmărit în materialul video de mai jos:

Afla mai multe despre: hagimanifestdiscriminareuefafifa,  

viewscnt
Articole similare