Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Martin Ambros, fericit că România va întâlni Cehia în optimi: ”Acesta e motivul pentru care am câştigat grupa”

VIDEO EXCLUSIV | Martin Ambros, fericit că România va întâlni Cehia în optimi: ”Acesta e motivul pentru care am câştigat grupa”

CM Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă vineri, la Trier, de reprezentativa Franţei, cu scorul de 26-17 (17-7). Ambros Martin a menajat jucătoarele de bază, echipa fiind la adăpostul celor patru victorii anterioare, cu care încheie grupa A pe primul loc, iar în optimi va întâlni echipa Cehiei (locul 4 în grupa B).

Despre faptul că vom juca împotriva Cehiei: ”Acesta e motivul pentru care am câştigat grupa. Nu a fost o grupă uşoară.

Cred că 10 min. au făcut diferenţa, ele au alergat foarte mult, noi am făcut câteva schimbări în atac, a intrat şi Gabriela (n.r. - Szucs). În total pe parcursul celor 60 am fost echilibraţi ca valoare, am şi câştigat repriza secundă. În partea a doua echipa a marcat mai mult, a luptat pentru a reduce diferenţa stabilită în prima repriză.

Toate partidele au fost destul de echilibrate şi s-au decis destul de târziu în favoarea noastră, a contat forma de moment”, a declarat Martin Ambros la Telekom Sport.

CITEŞTE ŞI:

Afla mai multe despre: martin ambroscampionatul mondial de handbal feminincm handbal,  

viewscnt
Articole similare