Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Mesajul pe care toţi fanii Rapidului voiau să-l audă! Anunţul făcut de Săpunaru

VIDEO EXCLUSIV | Mesajul pe care toţi fanii Rapidului voiau să-l audă! Anunţul făcut de Săpunaru

Fotbal intern

Comentarii

Săpunaru traversează o perioadă foarte bună alături de Kayserispor, în Turcia, dar nu a uitat de marea sa dragoste, Rapid. Internaţionalul român şi-a exprimat susţinerea, faţă de noua echipă din Giuleşti, Academia Rapidd, şi speră ca la un moment dat să se întoarcă în România şi să-şi încheie cariera la echipa din Giuleşti.

”Eu sper să fie meci frumos, să câştige Rapidul. Sper să fie tribune pline, suporterii au venit din nou alături de Rapid, Steaua are o parte a galeriei alături de ea. Sper să fie un derby fruymos, să câştige Rapidul aşa cum ne dorim toţi rapidiştii şi să vină toţi rapidiştii alături de echipă”, a spus Cristi Săpunaru la Telekom Sport.

”E echipa pe care am susţinut-o de la 8 ani, am avut nişte prieteni foarte de treabă, care m-au tras după ei la meciuri şi de atunci este pasiunea mea. Mi-a oferit foarte multe în sport, fotbal, tribună, e echipa care m-a purtat în acest sport. Nu vreau acum să neglijez FC Naţional, Progresul, care m-a creat ca fotbalist şi ţin să le mulţumesc, dar echipa mea de suflet a fost şi va rămâne Rapidul”, a mai spus fostul rapidist.

Săpunaru îşi doreşte să-şi încheie cariera de fotbalist la Rapid. ”Când o să îmi închei cariera, mă voi întoarce la Rapid. Să pot să mai joc fotbal, să nu mă duc să mă înjure suporterii”.

Academia Rapid - CSA Steaua se joacă astăzi de la ora 19:15, liveVIDEO gratuit AICI

Afla mai multe despre: academia rapidcsa steauasapunaru,  

viewscnt
Articole similare