Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Momentul în care Universitatea Craiova a aflat că nu se va mai juca meciul cu Astra. Ce făceau oltenii când au primit vestea

VIDEO EXCLUSIV | Momentul în care Universitatea Craiova a aflat că nu se va mai juca meciul cu Astra. Ce făceau oltenii când au primit vestea

Superliga

Comentarii

Meciul dintre Astra şi Universitatae Craiova a fost din nou amânat, după ce patru jucători din cadrul primei echipe a giurgiuvenilor au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Din informaţiile Telekom Sport, jucătorii Astrei care au COVID-19 sunt David Lazar, David Bruno, Constantin Dima şi Costel Avram, dar şi un fotbalist de la echipa a doua.

Staff-ul şi jucătorii Universităţii Craiova erau în drum spre Giurgiu când au primit vestea că partida nu se va mai disputa. Oltenii au făcut o scurtă oprire, apoi, după confirmarea venită din partea oficialilor LPF, s-au întors în Craiova pentru a pregăti marea finală pentru titlu cu CFR Cluj, care va fi luni, în direct la Telekom Sport 1.

"Meciul dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 9-a play-off, programat să se dispute vineri, 31 iulie, cu începere de la ora 18.45, nu se va mai juca din cauza apariţiei unor cazuri de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei gazdă" , anunţă LPF.

LPF programase meciul Astra Giurgiu - Universitatea Craiova, din etapa a IX-a a Ligii I, vineri, de la ora 18:45. Partida trebuia să aibă loc miercuri, dar a fost amânată după ce mijlocaşul croat al echipei Astra Giurgiu, Ljuban Crepulja, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare