Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Olăroiu a lămurit situaţia sa. De ce a plecat de la Al Ahli şi ce spune despre oferte

VIDEO EXCLUSIV | Olăroiu a lămurit situaţia sa. De ce a plecat de la Al Ahli şi ce spune despre oferte
Comentarii

Cosmin Olăroiu a oferit un amplu interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport la final de an, dezvăluind şi ce l-a determinat să înceteze colaborarea cu Al Ahli Shabab. Totodată, Oli a infirmat că ar fi negociat cu alte echipe după încetarea contractului cu gruparea din Emirate.

"Când eram la Barcelona să mă operez, m-a sunat un prieten şi mi-a spus «Mister, eşti în Abu Dhabi, negociezi cu Al Ahli Jeddah şi ai cerut nu ştiu ce sumă?» Vă spun sincer că nici bună ziua nu le-am dat oamenilor de acolo. Nu a fost vorba de nicio negociere. 

Eu am luat o decizie din mai mult considerente, printre care şi problema de la picior, care mă împiedica să-mi desfăşor activitatea cum trebuie. Era imposibil să negociez cu cineva în perioada asta. Au fost discuţii în presă doar de dragul de a fi.

Eu am cerut să plec. Încă din vară am vrut asta, era un proiect în care nu mă regăseam. Încă din vară le-am spus că vreau să plec, însă preşedintele mi-a transmis să mai stau. Am cerut întreruperea contractului deoarece eram tot mai departe de a câştiga" - a spus Cosmin Olăroiu la Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: cosmin olaroiual ahliemiratele arabe unite 

viewscnt
Articole similare