Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | S-a întors speranţa înotului românesc. Drum infernal pentru Robert Glinţă de la Gwangju la Bucureşti

VIDEO EXCLUSIV | S-a întors speranţa înotului românesc. Drum infernal pentru Robert Glinţă de la Gwangju la Bucureşti

Sporturi

Comentarii

Robert Glinţă a avut parte de o prestaţie onorabilă la prima sa participare la Campionatele Mondiale de Nataţie. Întoarcerea în ţară a fost una infernală. Sportivul în vârstă de 22 de ani a zburat aproximativ 30 de ore cu avionul de la Gwangju la Bucureşti.

La Campionatele Mondiale de la Gwangju, Robert Glinţă s-a clasat pe poziţia a şaptea la 50 de metri spate, probă neolimpică. Sportivul român a parcurs lungimea de bazin în 24,67 de secunde. Glinţă a prins finala şi la 100 metri spate, probă care este în programul Jocurilor Olimpice din 2020. Acolo, înotătorul nostru s-a clasat pe locul 8, după ce a parcurs cele două lungimi de bazin în 54,22 de secunde.

"Încă din prima zi am putut să constat că se merge extraordinar de tare. A fost unul dintre cele mai puternice campionate din istoria Campionatelor Mondiale. S-au doborât nişte recorduri semnificative, mai ales de când am ieşit din era super costumelor întregi şi am intrat în era costumelor textile.", a declarat Robert Glinţă pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: robert glinţănataţiecampionatele mondialejocurile olimpicetokyo 

viewscnt
Articole similare