Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Torje a făcut dezvăluiri în premieră despre transferul la Dinamo! Suma uriaşă plătită şi ce salariu a primit

VIDEO EXCLUSIV | Torje a făcut dezvăluiri în premieră despre transferul la Dinamo! Suma uriaşă plătită şi ce salariu a primit

Echipa națională

Comentarii

Înaintea de meciul României cu Olanda, Telekom Sport transmite un super interviu cu unul dintre cei mai experimentaţi jucători de la naţională, Gabi Torje.

Mijlocaşul lui Karabukspor povesteşte multe evenimente neştiute de publicul larg: cum a fost convins de Marian Iancu şi de Duşan Uhrin să semneze cu Dinamo, dar şi ce salariu a primit în Ştefan cel Mare. Interviul se va difuza marţi, pe Telekom Sport 1, de la ora 19:00.

"Eu la Timişoara când am plecat aveam 10.000 de euro salariu şi am ajuns la Dinamo. S-a vorbit foarte mult şi s- au vehiculat în presă multe sume, însă eu am avut 4 ani de zile 8.333 de dolari! Atât am avut la Dinamo 4 ani de zile! O perioadă în care la Dinamo erau jucători care aveau 400-500 de mii salariu şi veneau jucători şi luau 500.000 - 600.000 la semnatură", a povestit Torje pentru Telekom Sport.

Mijlocaşul naţionalei a dezvăluit şi suma imensă plătită de Dinamo pentru transferul său:

"Se vorbea atunci de 350.000 de euro suma de transfer, însă când am ajuns la Arad am vazut 50% 2 milioane de euro ... atât se plătea şi atunci am înţeles de ce trebuia să plec.

Ajutam clubul foarte mult, eram într-o perioadă în care Iancu nu mai băga atâţia bani. Şi în următorul an, Dinamo mai trebuia să plătească în jur de un milion dacă mă vindea".

Afla mai multe despre: gabi torjeinterviudinamotimisoaratransfer 

viewscnt
Articole similare