Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Favoritele au tremurat pentru calificarea în optimile Cupei Germaniei! Bayern, Schalke şi Leverkusen s-au impus cu emoţii

VIDEO | Favoritele au tremurat pentru calificarea în optimile Cupei Germaniei! Bayern, Schalke şi Leverkusen s-au impus cu emoţii
Comentarii

Trei echipe de Bundesliga au părăsit competiţia deja după prima zi a 16-imilor competiţiei. Koln, Paderborn şi Freiburg au fost eliminate.

Bayern a ajuns în optimile Cupei Germaniei după o victorie chinuită la Bochum. Gazdele au condus până în final, după autogolul lui Davies din minutul 36. În ultimele zece minute, bavarezii au lovit de două ori. Gnabry a înscris pentru 1-1. Intrat pe parcurs, Muller i-a adus calificarea lui Bayern, iar statistica le dă speranţe bavarezilor. În precedentele patru sezoane în care a trecut de Bochum, a ajuns în finală.
 
Schalke merge şi ea în optimi, după o victorie spectaculoasă pe terenul Arminiei Bielefeld. Minerii păreau că au rezolvat meciul încă din prima jumătate de oră. Schopf şi Raman de două ori au înscris trei goluri frumoase pentru Schalke. Echipa de Zweite a revenit în partea a doua, însă a marcat doar de două ori şi a fost eliminată.
 
Stuttgart a fost umilită în urmă cu trei zile de Hamburg în Zweite Bundesliga, dar şi-a luat revanşa în Cupa Germaniei. Oaspeţi şi de această dată, şvabii au deschis repede scorul. Argentinianul Gonzalez a transformat o lovitură de la 11 metri. La capătul primului sfert de oră era deja 1-1. Hunt a egalat tot din penalty. Ocaziile au alternat apoi la cele două porţi, dar nu s-a mai marcat şi s-a intrat în prelungiri. Abia intrat în teren, Al Ghaddioui a înscris în minutul 113 golul calificării celor de la Stuttgart în optimile de finală.
 
 
Iată toate rezultatele înregistrate marţi în optimile Cupei Germaniei 
 
Duisburg - Hoffenehim 0-2 
Saarbrucken - FC Koln 3-2 
Freiburg - Union Berlin 1-3 
Hamburg - Stuttgart 1-2 (d.prel.) 
Bochum - Bayern Munchen 1-2 
Darmstadt - Karlsruhe 0-1 
Leverkusen - Paderborn 1-0 
Arminia Bielefeld - Schalke 2-3 
 
 

Afla mai multe despre: cupa germanieibayernschalke16-imi 

viewscnt
Articole similare