Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faza care împinge un club din Liga 1 să ceară introducerea video arbitrajului în România. Demers oficial

VIDEO | Faza care împinge un club din Liga 1 să ceară introducerea video arbitrajului în România. Demers oficial

Superliga

Comentarii

Preşedintele grupării CSM Poli Iaşi, Adrian Ambrosie, anunţă că va cere oficial introducerea sistemului VAR (video arbitraj) şi la meciurile din Liga 1, considerând că echipa sa a fost dezavantajată în mai multe rânduri în actualul sezon.

Picătura care a umplut paharul pentru oficialul grupării moldave e reprezentată de faza petrecută în prelungirile partidei CSM Poli Iaşi - ACS Poli Timişoara, scor 1-1, când gazdele au înscris pentru 2-0 în prelungirile partidei, dar reuşita a fost anulată pentru un presupus ofsaid. La scurt timp după acea fază, timişorenii au egalat prin Şeroni, şi au obţinut o remiză. 

"Sunt foarte multe greşeli împotriva echipei noastre. În meciul cu CFR s-a dat penalty foarte uşor, la meciul cu FC Botoşani antrenorul nostru a fost prea repede eliminat, fără avertisment, iar în meciul cu ACS Poli avem dovezi că nu a fost ofsaid la golul marcat de noi, în minutul 90. În plus, sunt multe cluburi din Liga 1 care se plâng de arbitraj.

Vreau introducerea Arbitrajului Video în Liga 1. Este un sistem care prinde tot mai mult în campionatele tari. Voi face această cerere la următoarea şedinţă a LPF. Şi voi vorbi cu mai multe cluburi. Aşa cum LPF ne impune anumite condiţii, să avem nocturnă sau gazon cu încălzire, vrem şi noi anumite drepturi", a declarat Ambrosie, citat de Gsp.ro.

Afla mai multe despre: videofazaofsaidliga 1iasivideo arbitraj 

viewscnt
Articole similare