Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faza la care Bonucci s-a simţit mic. Gafă unică în carieră făcută de fundaşul lui AC Milan! A fost salvat de colegi

VIDEO | Faza la care Bonucci s-a simţit mic. Gafă unică în carieră făcută de fundaşul lui AC Milan! A fost salvat de colegi

UEFA Europa League

Comentarii

Leonardo Bonucci, jucător pe care AC Milan l-a cumpărat de la Juventus cu 42 de milioane de euro, a făcut o gafă copilărească la meciul cu Austria Viena, din grupele Europa League. Fundaşul de 30 de ani putea opri deschiderea scorului, dar a scăpat mingea printre picioare.

Jucătorii Austriei Viena au avut parte de un cadou neaşteptat la meciul cu AC Milan. Austriecii au deschis scorul pe San Siro după o eroare incredibilă. Leonardo Bonucci, unul dintre cei mai apropiaţi fundaşi centrali din lume, a scăpat mingea printre picioare.

A fost un contraatac purtat pe flancul stânga al lui AC Milan, Donnarumma a ieşit aiurea din poartă, Monschein a dat mingea pe lângă el şi a tras din unghi spre poarta goală. Bonucci a ajuns însă la minge, părea că nu o va lăsa să intre în poartă, dar a scăpat-o printre picioare.

AC Milan s-a dezlănţuit însă după eroarea căpitanului şi a învins-o pe Austria Viena cu 5-1.

Afla mai multe despre: ac milanleonardo bonucciaustria vienaeuropa league 

viewscnt
Articole similare