Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faza zilei la turneul de la Paris. Antrenorul a sărbătorit într-un mod inedit calificarea jucătorului său :)

VIDEO | Faza zilei la turneul de la Paris. Antrenorul a sărbătorit într-un mod inedit calificarea jucătorului său :)

Tenis

Comentarii

Jack Sock - Filip Krainovici e finala surprinzătoare a Masterului de la Paris. Antrenorul lui Krainovici a sărbătorit într-un mod inedit. Finala începe la ora 16:00, pe Telekom Sport 3.

Jack Sock a intrat pe teren împotriva veteranului Julien Benneteau ştiind că dacă va ridica trofeul la Paris va ajunge în premieră la Turneul Campionilor de la Londra. Americanul a avut nevoie însă de trei break-uri pentru a câştiga cu 7-5 primul set cu francezul, beneficiar al unui wildcard. Sock a câştigat cu 6-2 setul 2  şi a încheiat în 80 de minute ultimul meci al lui Bennetau la Paris. A anunţat că la anul se retrage.

Semifinala Krajinovic - Isner a fost mult mai dramatică. Sârbul a venit din calificări şi din afara top 70 pentru cea mai mare performanţă a carierei. I-a luat primul set lui Isner, însă americanul, a egalat la 1 şi apoi a împins decisivul în tiebreak.

Krajinovic a izbutit cee ce părea imposibil, în faţa unui american care a servit peste 30 de aşi. S-a calificat în finală, iar antrenorul lui a sărbătorit într-un mod inedit marea performanţă a elevului său.

Ultimul act este  în direct pe Telekomsport 3 de la ora 16:00.

Afla mai multe despre: jack sockfilip krainovicimaster paris 

viewscnt
Articole similare