Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani o învinge pe FC Viitorul şi urcă pe 4 în clasament

VIDEO | FC Botoşani o învinge pe FC Viitorul şi urcă pe 4 în clasament

Fotbal intern

Comentarii

FC Botoşani a cotrolat partida cu Viitorul din etapa a 12-a a Ligii 1 şi s-a impus cu 1-0, urcând pe locul patru în clasament, la egalitate de puncte cu CS U Craiova (23p.).

FC Botoşani - FC Viitorul 1-0 (Moruţan 60)

FC Botoşani a început în forţă partida şi a avut prima ocazie, în minutul 11, prin Buş, care a trimis pe lângă poartă, după o pasă foarte bună primită de la Moruţan.

Prima ocazie importantă a Viitorului a venit abia în minutul 59 când Ţucudean a trimis mingea în bară după centrarea lui Cicâldău. Viitorul a mai trecut pe lângă gol în minutul 80 când moldovenii au fost la un pas să înscrie în proprie poartă, după un corner bine bătut de Măţan.

FC Botoşani a ştiut să ţină de rezultat şi a încheiat învingătoare, în faţa campioanei de anul trecut, FC Viitorul.

FINAL 

Min. 80 Ocazie mare pentru Viitorul! Moldovenii au fost la un pas să înscrie în proprie poartă, după un corner bine bătut de Măţan.

Min. 74 Ocazie pentru FC Viitorul! Şutul lui Băluţă trece aproape de vinclul porţii lui Cobrea.

Min. 60 GOOOL Botoşani! Moruţan deschide scorul. Bordeianu driblează trei jucători ai Viitorului şi apoi centrează, în centru, pentru Moruţan, care nu-l iartă pe Rîmniceanu.

Min. 59 Ocazie pentru Viitorul. Ţucudean trimite mingea în bară după centrarea lui Cicâldău.

Min. 50 Cartonaş galben pentru Andrei Miron.

Min. 46 Botoşaniul începe în forţă repriza secundă! Centrarea lui Bordeianu este respinsă în corner de apărarea celor de la FC Viitorul, iar mingea cade pe plasa porţii apărate de Rîmniceanu.

PAUZĂ

Min. 40 Ocazie pentru Botoşani! Bordeianu şutează puternic din interiorul careului de 16 m, dar Râmniceanu reţine în doi timpi.

Min. 34 Moment încordat! Moruţan îl faultează pe Horj, dând naştere unui meleu la centrul terenului.

Min. 22 Unguruşan primeşte cartonaş galben.

Min. 19 Încă o ocazie pentru Botoşani! Burcă trimite peste poartă, după o centrare foarte bună a lui Roman din corner.

Min. 11 Ocazie pentru Botoşani! Moruţan pasează foarte bine în faţa porţii, după o fază individuală de toată frumuseţea, în marginea careului de 16 metri, dar Buş trimite pe lângă poarta Viitorului. 

Echipele de start:

FC Botoşani (antrenor Costel Enache): Cobrea - Unguruşan, Miron, Burcă, Dumitraş - Bordeianu, Tincu - Roman, Moruţan, Buş - Popa.
Rezerve: Pap - Plămadă, Kuku, Rodriguez, Chitoşcă, Oaidă, Serediuc.

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Rîmniceanu - Băluţă, Ţîru, Horj, De Nooijer - Cicâldău, Mladen, Ganea - Eric, Ţucudean, Chiţu.

Rezerve: Buzbuchi - V. Ghiţă, Măţan, Vînă, Hodorogea, Drăguş, Dumitrescu.

Arbitri: Marcel Bîrsan (Bucureşti) - Vlad Bârleanu (Bucureşti), Andrei Constantinescu (Bucureşti); rezervă: Andrei Chivulete (Bucureşti).

Afla mai multe despre: fc viitorulhagifc botosaniliga 1tiruhodorogeachitueric 

viewscnt
Articole similare