Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani se impune în faţa celor de la FC Voluntari şi se distanţează la 5 puncte de Viitorul

VIDEO | FC Botoşani se impune în faţa celor de la FC Voluntari şi se distanţează la 5 puncte de Viitorulgalerie foto

Superliga

Comentarii

FC Botoşani, una dintre surprizele plăcute din acest sezon al Ligii 1, îşi continua drumul bun în campionat. Echipa antrenată de Costel Enache s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Olimpiu Moruţan, în minutul şapte.

FC Botoşani - FC Voluntari 1-0 (Moruţan 7)

FINAL

Min. 80: Ocazie pentru FC Voluntari!

Min. 74: Ocazie mare pentru FC Botoţani! Popa şutează periculos de la mare distanţă.

Min. 61: Clasamentul Ligii 1. La acest scor, FC Botoşani se distanţează la cinci puncte de Viitorul.

Min. 50: Şutul slab al lui Moruţan nu-i pune probleme lui Cobrea.

PAUZĂ

Min. 32: Ocazie mare pentru Botoşani! Buş şutează din interiorul careului, dar Cobrea respinge în corner.

Min. 18: Ionuţ Balaur reuşeşte să marcheze, dar golul nu este validat din cauza poziţiei de ofsaid în care se afla jucătorul.

 

Min. 12 Ocazie pentru FC Voluntari! Ivanovici s-a aflat într-o poziţie foarte bună, dar a şutat în blocaj din interiorul careului.

Min. 7: GOOOL FC Botoşani! Motuţan deschide scorul pe stadionul din Botoşani. Mihai Roman a centrat în faţa porţii, iar Olimpiu Moruţan a trimis mingea cu capul în poartă.

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

  • FC Botoşani: Cobrea - Unguruşan, A. Miron, A. Burcă, Muşat -Tincu, Bordeianu - M. Roman, Moruţan, L. Buş - Kuku Rezerve: Ed. Pap, A. Târnovan, A. Dumitraş, J. Rodriguez, R. Oaida, I. Popa, T. Serediuc

  • FC Voluntari: Balauru - Filipov, C. Achim, I. Balaur, Acsinte - Răuţă, C. Lazăr - Căpăţână,  Ivanovici, Popadiuc - Trandafirescu Rezerve: Petrariu, Leasă, Olteanu, Novac, Cernat, M. Popescu, Ad. Bălan


Costel Enache a avut un parcurs foarte bun în acest sezon şi se află momentan pe locul 4 în Liga 1, cu 28 de puncte în 16 etape, cu 7 mai multe faţă de prima echipă aflată sub linia play-off-ului. Botoşani este neînvinsă în ultimele 3 etape în Liga 1 şi, dacă nu pierde nici astăzi, are şanse mari să prindă play-off-ul Ligii 1. Un obiectiv ce la începutul sezonului părea nerealist.

De remarcat, jucătorii lui Costel Enache n-au primit gol în meciurile cu CFR Cluj (scor 0-0) şi Dinamo (0-0), o confirmare defensivei foarte bune. De altfel, FC Botoşani are una dintre cele mai bune apărări din Liga 1, cu 14 goluri primite în 16 etape. Doar FCSB (10 goluri primite), CFR (10) şi Viitorul (13) au primit mai puţine goluri.

LIVE VIDEO FC Botoşani - FC Voluntari

Adversara pe care o întâlni astăzi n-are însă un sezon foarte bun. FC Voluntari a fost mare surpriză a finalului sezonului trecut, când a reuşit să câştige Cupa României. Mulţi au spus că a fost o întâmplare, dar ilfovenii şi-au pus în vitrină şi Supercupa României. Înainte de startul sezonului, FC Voluntari era văzută drept una dintre candidatele la play.

Până acum, a avut însă un sezon destul de slab şi ocupă doar locul 10. În etapa trecută a făcut 0-0 cu Juventus Bucureşti, asta după ce a fost eliminată de FC Hermannstadt din Cupa României. Un nou eşec ar adânci şi mai mult criza de la Voluntari.

Afla mai multe despre: fc voluntarifc botosaniliga 1costel enache 

viewscnt
Articole similare