Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB face spectacol şi se impune cu 5-2 în meciul cu CS U Craiova. Roş albaştrii sunt noii lideri din Liga I

VIDEO | FCSB face spectacol şi se impune cu 5-2 în meciul cu CS U Craiova. Roş albaştrii sunt noii lideri din Liga I galerie foto

Superliga

Comentarii

FCSB n-a avut nicio emoţie în deplasarea de la Severin şi s-a impus cu 5-2 împotriva celor de la CS U Craiova. În urma acestei victorii, roş-albaştrii au urcat pe primul loc în Liga I.

Derby-ul pentru primul loc cu FCSB a început dezastruos pentru CS U Craiova. Gnohere a deschis scorul încă din secunda 44, iar până la pauză roş-albaştrii au mai marcat o dată prin Teixeira. Apoi a început nebunia. Trei goluri în şase minute, dintre care două au fost autogoluri. Mai întâi, Tănase a marcat pentru 3-0, iar după autogolurile lui Larie şi Kelic scorul era 4-1. Fundaşul oltenilor şi-a mai spălat din păcate cu golul din minutul 72, însă Coman a stabilit scorul final. 5-2 pentru FCSB, care este noul lider din Liga I.

Roş-albaştrii au profitat de remiza celor de la CFR Cluj, 0-0, pe propriul teren, cu penultima clasată Gaz Metan Mediaş, şi au preluat prima poziţie din clasament. În schimb, după această înfrângere, CS U Craiova rămâne pe locul al treilea, cu 32 de puncte.


CS U Craiova - FCSB 2-5

Au marcat: Larie (autogol) '66, Kelic '72 / Gnohere '1, Teixeira '33, Tănase '62, Kelic (autogol) '69, Coman '83

Min. 83 - GOOOOOOOL Coman marchează şi el pentru 5-2

Min. 72 - GOOOOOOOL Kelic marchează cu capul, iar CS U Craiova revine reduce din nou din diferenţă

Min. 69 - GOOOOOOOL FCSB. Al doilea autogol în doar trei minute. Kelic trimite în propria poartă centrarea lui Alibec

Min. 66 - GOOOOOOOL CS U Craiova reduce din diferenţă. Larie deviază în propria poartă şutul lui Burlacu

Min. 62 - GOOOOOOOL Tănase face 3-0. Alibec a pasat, căpitanul roş-albaştrilor a driblat, apoi nu i-a dat nicio şansă lui Calancea

Min. 58 - Mangia mută şi el. Datkovic îi lasă locul lui Dimitrov

Min.56 - Şut superb al lui Budescu, însă Calancea respinge în corner

Min. 53 - Dică face prima schimbare a partidei. Alibec intră în locul lui Gnohere

Min. 46 - Istvan Kovacs fluieră startul reprizei secunde

Min. 45 - Fluier final al primei reprize. FCSB conduce cu 2-0 prin golurile marcate de Gnohere şi Teixeira

Min. 33 - GOOOOOOOOL Teixeira dublează avantajul echipei lui Dică, după o acţiune superbă a lui Momcilovic

Min. 27 - Kelic ia şi el cartonaş galben, după ce l-a lovit cu cotul în figură pe Gnohere

Min. 17 - Larie este primul jucător avertizat în partida de la Severin

Min. 7 - FCSB trece pe lângă desprindere. După o acţiune excelentă, Teixeira îi pasează în lateral lui Budescu, însă mijlocaşul trimite puţin pe lângă poarta oltenilor

Min. 1 - GOOOOOOOOOL Gnohere deschide scorul în secunda 44, după o pasă excelentă a lui Tănase. Vezi AICI de ce sărbătoreşte francezul în stilul lui Dybala

Echipele de start: 

CS U Craiova: Calancea - Datkovici, Kelic, Ferreira - Martic, Screciu, Mateiu, Bancu  - Gustavo, Băluţă, Mitriţă
Rezerve: Mitrovici, Briceag, Roman, Dimitrov, Burlacu, Mihăilă, Spahija

FCSB: Niţă - Enache, Larie, Bălaşa, Momcilovici - Nedelcu, Ov. Popescu - Teixeira, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere
Rezerve: Stăncioiu, Man, Alibec, Morais, Filip, Pintilii, Fl. Coman


UPDATE. Ultimele detalii de la Severin:

UPDATE Patronul lui CSU Craiova a mers în catonamentul echipei şi le-a dezvăluit jucătorilor ce prime vor încasa (DETALII AICI)

UPDATE ECHIPELE PROBABILE

Denis Alibec va fi pe banca de rezerve la oaspeţi, care nu pot conta pe fundaşul Planic

CS U Craiova (3-4-3): Calancea - Kelic, Datkovic, Ferreira - Martic, Zlatinski, Screciu, Bancu - Gustavo, Băluţă, Mitriţă

FCSB (4-2-3-1): Niţă - Enache, Bălaşa, Momcilovic, Morais - Nedelcu, Ov. Popescu - Teixeira, Budescu, Tănase - Gnohere


UPDATE. Arbitrul Istvan Kovacs va conduce la centru meciul CS Universitatea Craiova - FCSB, care se va disputa, duminică, de la ora 20.45, ÎN DIRECT pe Telekom Sport 1. Kovacs va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar rezervă va fi Andrei Antonie. Observatori vor fi Corneliu Fecioru şi Ioan Mironaş.

Nu doar numele pe care le poartă cele două formaţii dau o puternică însemnătate acestei partide, programate la Drobeta-Turnu Severin, ci şi forma lor din ultima perioadă. CSU Craiova are o serie de patru victorii consecutive: 2-0 cu ACS Poli Timişoara, 2-1 cu CSM Poli Iaşi, 2-1 cu Concordia Chiajna şi 2-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe în Cupa României. De partea cealaltă FCSB vine după două meciuri in care a marcat de 13 ori: 7-0 cu Timişoara şi 6-1 cu Sănătatea Cluj în şaisprezecimile Cupei României.

LIVE VIDEO CSU Craiova - FCSB. Parcurs aproape perfect în ultimele 10 meciuri

De-a lungul ultimelor zece meciuri, Craiova şi Steaua au bilanţuri apropiate. În tot acest timp, trupa lui Nicolae Dică a inregistrat opt victorii şi două remize, în timp ce oltenii au sapte victorii, doua remize şi o înfrângere. Din aceste zece meciuri, FCSB a disputat două şi în UEFA Europa League: 2-1 cu Hapoel Beer Sheva si acelasi scor cu FC Lugano. O altă comparaţie destul de interesantă între cele două formaţii este cea a meciurilor disputate ”acasă” şi ”afară”. Mai exact, FCSB are evoluţii mai bune pe teren străin, decât are Craiova pe propriul teren. Mai exact, FCSB a castigat de patru ori şi a remizat o dată în ultimele cinci deplasări, în vreme ce Craiova a înregistrat trei remize şi doua victorii la Turnu Severin.

De când Universitatea Craiova a devenit CSU Craiova, oltenii nu au câştigat niciodată împotriva Stelei. Din 2014 şi până în prezent s-au disputat zece meciuri directe. De opt ori s-a impus FCSB, iar restul meciurilor s-au terminat la egalitate, inclusiv confruntarea din turul campionatului. 

LIVE VIDEO CSU Craiova - FCSB. Trei probleme pentru Dică

Nicolae Dică nu poate conta pe trei fotbalişti înainte de confruntarea de la Severin: Romario Benzar, Bogdan Planic şi Mihai Pintilii: "Romario Benzar şi Pintilii nu vor începe meciul cu CSU Craiova. Pintilii, dacă va face deplasarea, poate va intra pe final. Planici are şi el probleme şi nu cred că staff-ul medical îl va recupera pentru meciul cu CSU Craiova. Acum, noi considerăm meciul cu Craiova ca fiind partida sezonului. CSU Craiova are şanse la câştigarea campionatului", a spus Mihai Stoica.

LIVE VIDEO CSU Craiova - FCSB. Tactică, sau fapt concret?

Cu trei zile înainte de meciul direct, patronul lui CSU Craiova, Mihai Rotaru a lansat zvonul conform căruia CSU Craiova va intra în cursa pentru transferul lui Adam Nemec, jucător dorit insistent de Steaua. Încă nu ştim dacă este un fapt concret sau doar o tehnică de a-i enerva pe stelişti. Cert este că au apărut şi date financiare. Astfel, CSU Craiova i-ar oferi slovacului un salariu cu 2.000 de euro mai mult ca FCSB, asta însemnând 17.000 de euro. În plus de asta, oltenii i-ar da mai mulţi bani şi la prima de instalare!


 

Afla mai multe despre: fcsbalibeccraiovaliga 1live videotelekom sportdicagigi becali 

viewscnt
Articole similare